Profetiskt: Jannes funderingar 10/7 - 09

<< Tillbaka

Så var det då dags ikväll för Obama att träffa Påven och alla profetiska sidor på internet har detta som något verkligt hett. I morgon bitti så skall vi upp redan kl 05:00 för att åka till Norra Öland. Jag tänkte därför redan nu ikväll lägga in en liten fundering. Vi kommer vi senare att analysera vad som kommer fram i mötet i Rom.

Påven gjorde ju nyss en rad märkliga uttalanden som jag menar bara är ett spel för galleriet. Bestämt vet han vad som försigår och vad som planeras både i FN:s och i EU:s maktcentra där Vatikanen alltid har en ledamot med.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8137849.stm

http://moneynews.newsmax.com/streettalk/global_economy/2009/07/07/232693.html?s=al&promo_code=82E1-1

Det är alltid intressant att kolla upp vad andra har att säga och den här gången fann jag det här uttalandet på ett forum som handlade om Påvens senaste uttalande. Och jag har försökt att återge det från Engelskan så gott det nu går. Här är det:

Vi får inte glömma bort att påvens uttalande också ligger helt i linje med New Agarnas paradigm skifte och deras världsledare som skall stiga fram vilken dag som helst enligt Share International's Benjamin Crème. Som menar att han är ett språkrör för honom. Denne världsledare som kallas Maitreya är enligt dem alla religioners väntan, han är Mahdi och Messias och han är Budda osv, alla samlade i en person och denne är Kristus.

För att denne skall kunna accepteras av alla trosinriktningar så måste alla radikala delar i religionerna bekämpas och neutraliseras. Så alla muslimer och kristna och Judar som inte vill ta emot honom måste tystas. Personligen så tror jag att det redan har satt igång genom ”kriget mot terrorismen” Man började med de extrema muslimska grupperna. Sedan skall du lägga märke till hur man redan har ändrat lagarna i länder runt hela jorden. Man har satt upp de ramar som kommer att innebära att man inte bara kommer att gå emot och bekämpa radikala extrema muslimer, utan man kommer vid ett lämpligt tillfälle att också bekämpa extremism i andra trosuppfattningar också. Du kan kolla upp detta själv så förstår du att det är på gång.

(Kolla upp FN:s AOC så får du se)

Enligt Creme så har Maitreya en liten medhjälpare som kallas för Jesus. Detta kommer att passa perfekt in på den falske profeten, men också på profetiorna i Islam. Denne Jesus sägs leva just nu i Rom av alla ställen, och han väntar nu på att få ta sin plats vid Matreyas sida. Benjamin Creme's lära är baserad på Alice Bailey's demoniskt kanaliserade skrifter och särskilt på the Return of the Heirarchy. Jag har gjort en del undersökningar på detta scenario och enligt min uppfattning så passar det exakt in på bibelns profetior.

New Age rörelsen har I tysthet omgrupperat sig själva I årtionden för just detta. Det är absolut ingen slump att Påven nämner FN som en organisation att övervaka hela detta globala ekonomiska system. Hela FN är ju byggt upp på Alice Bailey's läror. Planen som hon kallar det för handlar ju om att bereda väg för en ny era för mänskligheten. Och att den andliga hierarkin skall komma tillbaka synligen och dessa skall assistera människan i sin evolution för att bli lik gud men med ingen annan än Lucifer som ledare över dem.

RTResurrection Torchlight

Mvh Janne Ohlin