Profetiskt: Jannes funderingar 12/6 - 09 - Benjamin Baruch

<< Tillbaka

Vi är på besök hos mina föräldrar i Finspång och idag faller regnet som spö i backen, Inget annat att göra än att läsa bibeln och kolla in lite av det profetiska skeendet. Roligt med alla mail och telefonsamtal som kommer från människor som undar över det profetiska skeendet.

Gårdagens budskap som vi länkade till.

http://threshingfloor-radio.com/wp-content/uploads/2009/05/Podcast-TF-05-15-2009-nathan-leal.mp3 har verkligen tagit tag i mig och saken blev ännu starkare idag när en annan kille vid namn Benamin Baruch berättar lite i en intervju hos Natan Lead om ändetidens händelser.

Idag är det dags för ännu ett budskap att skakas om inför ladda hem denna mp3.

http://www.watchmanscry.com/audio/broadcast_131_BB.mp3

Om inte det här budskapet får oss att vakna upp så vet jag inte om något kan göra det. Jag känner mig ialla fall både tagen och berörd ända in i märgen. Vänner och läsare det är dags att överlåta oss helt och hållet till Gud nu innan allting kommer att falla samman helt och hållet.

I den senaste Mp3an berättar Benjamn Baruch som även är ekonom om den falska uppgång vi ser nu i den ekonomiska världen. Han ser hur dollarn mycket snart kanske i slutet av sommaren kommer att förlora sitt värde och utlösa världsvida kriser. Vår mänskliga natur bävar inför tanken på dessa omvälvningar som nu kommer att komma över jorden. Men Herren har sagt att: Han tar hand om de sina!

 

MVH Janne Ohlin/ Göteborg