Profetiskt: Ohlins funderingar 13/7 - 09

<< Tillbaka

Det är tyst som graven efter Obamas besök hos påven, klart att de har diskuterat Obamas kommande fredsplan för mellanöstern för det vet vi ju innan.

På nätet finns det en del mycket intressanta sidor att hämta information ifrån. Men det gäller att pröva allting som sägs och skrivs. Detta gäller givetvis även vår egen sida. Vi människor kan ha fel så därför kallar vi också de här utläggningarna för Ohlins funderingar för här tar vi ut svängarna lite mera så att säga. Det vill säga att vi med hjälp av vad nyheterna säger försöker att bilda oss en bild av den profetiska kartan. I stora drag behöver vi inte alls spekulera ett dugg för den stora ramen är klar. Det är i de små rörelserna man kan ta fel, om du just nu letar efter möjliga kandidater till antikrist och den falske profeten så kommer du att finna en hel del på nätet.

Vi försöker att i dagsläget föra fram den bild som vi tycker stämmer överens och du kanske har en annan uppfattning men det är först vid uppsättandet av förödelsens styggelse och fredsfördraget med Israel som vi till 100 % kommer att förstå vilka detta är. Tidpunkten närmar sig ju snabbt och med detta så kommer det givetvis att börja röra sig ibland politikerna och regeringarna, En kan snabbt stiga scenen och en annan kan ta hans plats.

Men har du märkt vilken fart det är just nu på det profetiska ordet och på tidstecken? Nästan dagligen öppnar någon stor politisk eller religös ledare och talar om en ny världsordning - Om en ny global ekonomi och ett starkare FN och vi som läser bibeln vet att målet är just Upp 13 och uppsättandet av "Förödelsens styggelse".

Endtime ministries Irwin Baxter brukar ha en del intressanta tankar och vi brukar lyssna av hans Mp3 filer som du kan ladda hem och lyssna på om världsläget >> I det senaste programmet så var Påven i centrum och Irwin Baxter tror att han är den falske profeten i ett återuppstått Heligt Romerskt Imperium. Bibeln säger ju att ändens tid kommer att avslutas med en världsregering och en världsreligion och på något sätt så kommer Romarriket (EU) att spela huvudrollen.

Bibeln är också faktiskt väldigt tydlig med att de många kommer att kompromissa med sin övertygelse och gå in i detta religiösa system. Därför tror vi att utvecklingen in i det antikristliga riket kommer att se så naturligt ut för den själsliga människan. Det kommer helt enkelt att se ut att vara det naturliga i utvecklingen i världen. Medan de som i den här tiden är vakna och har olja i sina lampor kommer att förstå att man inte kan gå in i systemet.

Den 2 största "profeterna" just nu som folk följer är Rick Warren och Bill Hybels och jag undrar vilken väg de kommer att välja framöver "systemets" eller "trons smala väg" ? Det kommer att ha en väldig betydelse för de flesta kommer att följa dessa ledare vad de väljer för väg. (de verkar redan gjort sitt vägval)

Jag blir lite orolig när jag får höra Påvens uttalande samtidigt som tidningen dagen skrev om Rick Warrens tal till muslimerna precis som om det var vilket tal som helst. Du kan läsa lite om Rick Warren på dessa sidor >>  Han är ledare för Purpose Driven Church och nu avslöjas han som medlem sedan lång tid i CFR. Som är en sammanslutning som verkar aktivt för att sätta upp en världsregering och en världsreligion.

Och här kommer du att finna att hans Peace Plan är exakt samma som FN:s (systemets) >>
Så här skriver den kristne journalisten Paul Proctor om Warren redan 2006 >>

Den senaste tidens utveckling och Påvens uttalanden som vi har skrivit om på våra nyheter som faktiskt uppfyller Uppenbarelsebokens 13 kapitel exakt. >> och >> den 7/7 - 09.

Upp 13 Förklarar för oss att det handlar om politik och religion. Den religiöse ledaren ser ut som ett lamm men talar som en drake (orm) Visste du att det ibland katoliker finns det profetior om att det kommer att komma en ond Påve? En som hette Malachi Martin skrev att den siste Påven kommer att vara ond.

Vi vet om Obamas besök hos Påven är att han har med sig ett fredsförslag till Mellanöstern och att han kommer att diskutera detta med Påven. De senaste Påvarna har i sina tal förespråkat en omdistrubution av jordens resurser så banden mellan Påven och Obama är starkt på den punkten. Båda har på ett tydligt sätt visat på ett man behöver en ny världsordning på jorden.

Och just denna nya världsordning tror vi är Upp 13 En världsregering och en världsreligion som kommer at sätta upp ett totalt kontrollsamhälle.

Irwin Baxter:

Obama är nu på väg att ta land från Israel och ge det åt Filisteerna. Många regerar när jag säger detta men det är faktiskt sant. Ta och kolla upp det själv. Vart gick Samson när han skulle träffa den filisteiska flickan som han gillade? Jo han gick ner till Gaza. Bibeln är klar över att Israel kommer att bli bedragna av ett avtal som på ett särskilt sätt kommer att handla om Västbanken som är Judeen. Bibeln säger också att tempelberget kommer att komma in under någon form av delat ansvar.

Jag tror att märket i Uppenbarelseboken 13 kommer att handla om en uppdelning av jordens resurser i ett socialistiskt system övervakat av Antikrist och den falske profeten och de 10 hornen. Obama sa precis nyss: Vi är alla socialister nu!

Först skulle man i Usa genomföra Real ID act vilket var en registrering av alla och stater satte sig upp emot det. Det hjälpte inte så nu kommer man med samma sak men med en ny förklädnad och då handlar det om ett nytt pass som alla måste ha. Allt det här tyder på att vi närmar oss märket för det är dit man egentligen vill komma.

Irwin Baxter:

Helt klart är att antikrists system kommer att handla om socialism – kommunism för det är regeringens kontroll av människor och vi ser början på det nu. Och det är precis det Påven nu också förespråkar och han vill också sätta en lag på det (TVÅNG)

Han vill ha en global auktoritet som under en lag skall ha totalt övervakande av världsekonomin. Vi har förstått att det kommande "stora avfallet" (Provet?) kommer att komma i samma skepnad som det kom till Adam och Eva nämligen som någonting som ser väldigt Gott och Gudfruktigt ut.

När sedan en annan global kristen ledare Rick Warren går ut med sin PEACE plan >> som är en exakt kopia på FN:s plan ja då kan man ju inte göra annat än att varna för att vi kommer att få en kristenhet in i "Goda gärningar" a´la Galaterbrevet. När du sedan får höra att Påvens mål är detsamma så undrar man ju om vi inte ser början på det som David Wilkerson profeterar om i boken Synen (1972) >>

Men Gud har tack och lov äkta profeter och de profeterar sannerligen inte bara lycka.

En av de starkaste och enklaste profeter som vi känner till bad för oss för ungefär 1 ½ år sedan och fick se en syn och i den synen såg han en stor spricka. Han fick också ett bibelsammanhang från Galaterbrevet 4.

Det bara bekräftade vad vi har själva vid ett flertal tillfällen fått ta emot varningar från Herren att ett stort avfall är på gång och detta avfall har med Rom att göra. Det kommer att handla om organisation och struktureringar sedan om goda gärningar.

Gal 4:26 Men det Jerusalem som är därovan det är fritt, och det är vår moder. 27 Så är ju skrivet: "Jubla, du ofruktsamma, du som inte föder barn; brist ut och ropa, du som inte blir moder, Ty den ensamma skall har många barn, flera än den som har man." 28 Och I, mina bröder, är löftets barn, likasom Isak var. 29 Men likasom förr i tiden den son som var född efter köttet förföljde den som var född efter Anden, så är det ock nu. 30 Dock, vad säger skriften?. Driv ut tjänstekvinnan och hennes son ty tjänstekvinnans son skall förvisso inte ärva med den fria hustruns son."

Så säger Herren: De som väntar på Herren för ledning och gärningar de är mina barn och de som inte är mina barn kommer nu att förfölja dem som är födda av Anden.

Nu kommer uppdelningen: Ogräset kommer att följa "systemet" för att det mänskliga förståndet säger att det är den enda logiska utvägen. Man kommer att följa de stora kristna ledarnas råd och gå in under ett mänskligt system. Medan de som är födda av Anden kommer att uppleva en mycket stark frid (Nåd) som övergår allt förstånd så att de kan välja att fortsätta göra Guds vilja ända till slutet så att de kan bli frälsta.

Kom ihåg vad vi skrev att Sven Reichmann sa en gång:

De falska profeterna har alltid "systemet och makten bakom sig" de är alltid i majoritet, Medan de sanna profeterna är utestängda och förkastade av makten och systemet och är totalt utlämnade åt Gud och åt hans nåd.

Vi är rädda för att både Rick Warren - Bill Hybels och Tony Blair och Påven och Obama verkar för exakt samma ”system”. Och det verkar som om de flesta kommer att ta emot detta kommande "system" med öppna armar.

Lägg märke till att alla de ovanstående har "Systemet" i ryggen och samtliga har gjort hotfulla och nedlåtande uttalanden mot dem de kallar för fundamentalister.

 

Mvh Janne Ohlin