Profetiskt: Jannes funderingar 15/6 - 09

<< Tillbaka

Kära läsare när vi gjorde våra budskap om ändens tid redan Julen - Nyåret 2006 – 2007 så var allting vi då varnade för bara i början av sin utveckling. Du kan ladda hem de här profetiska budskapen vi då talade in här så kan du kolla av själv för de är lika aktuella idag som när vi talade in dem. Ja de har bara förstärkts med tiden.

Elvor 1 >>
Elvor 2 >>

Janne 1 >>
Janne 2 >>

Nu kan vi även lägga till Obama till pusslet. Vad är det för figur egentligen? Aletheia har gjort en beskrivning av honom >>

Både Solana och Obama har vad man kan kalla för ”Emergency Powers” som innebär att båda två får fullmakt att regera över all statlig egendom och då även militära styrkor vid en eventuell ”Krissituation”

Det kusliga i det hela är att USA och EU är så integrerat och att det faktiskt finns ett avtal skrivet i Berlin som gör att USA i praktiken ger Solana makten även över USA:s styrkor vid en krissituation. Du läsa litet om det lite längre ner på den här sidan >> Avtalet heter Berlin Plus

Både Obama och Solana förespråkar FN:s religiösa gren AOC som vi tror är uppfyllelsen av profetiorna när det gäller New World Orders religion (Upp13)

Redan 2007 nämde vi på skivorna att utvecklingen av AOC kan vara uppfyllelsen på den kommande världsreligionen. Och vi kan säga det redan nu: Där finns ingen plats för de religiösa fundamentalister som tror att Jesus är enda vägen till Gud.

Obama talar för AOC >>

Lägg där noga märke till Horus öga som är AOC:s logga. Det är exakt samma som vilar överst på pyramiden på 1 dollarsedeln som talar om New World Order >>

Vi tror att just uppsättandet av förödelsens styggelse är uppsättandet av New World Order och där ser det just nu ut som om både Antikrist och den Falske Profeten börjar stiga upp på världsscenen. Med sig har dom en global religion och en global ekonomi och en superstark armé att sätta sina planer i verket.

Dan 11:31 Och härar, utsända av honom, ska komma och oskära helgedomens fäste och avskaffa det dagliga offret och ställa upp förödelsens styggelse. 32 Och dem som har kränkt förbundet skall han med hala ord locka till helt avfall men de av folket, som känna sin Gud, ska stå fasta och hålla ut.

Det är därför det stora avfallet i 2 Tess 2 står i bestämd form. Alltså de som har kränkt förbundet är de som inte har gett kärleken till sanningen rum i sina hjärtan så att de kan bli frälsta.

Uppenbarelseboken talar ju om en ny sorts världsekonomi som du kan läsa mer om >>

Men vad har då hänt med den gamla ekonomin? Jo slutet av den finanskris som vi nu skådar kommer en totalkrasch som ger dessa 2 herrar totalmakt att agera. USA:s starke man han har ju redan ett avtal med EU:s starke man så att hans militär och förmåga står till Antikrists förfogande precis som profetiorna säger.

Det är med djup smärta jag skriver det här och samtidigt ser hur läget är bland Guds folk i vårt land. Precis som det var på Jesu tid så är det idag bland Guds folk i Sverige idag. Budskapet som vi förmedlar passar inte in i vår mall så därför förkastar vi det.

Nej vi ser ju fram mot en populär profetia om en väckelse som skall drabba oss från Smygehuk till Treriksröset. Det tar vi emot utan att ens pröva för det passar ju in och det vill vi höra. Men att vi skall möta svårigheter och prövningar som är så svåra att vi kanske inte ens klarar oss det vill ingen höra.

Jag tror att Sven Reichmann är helt rätt i sin undervisning om Antikrists signalement >> Det kommer att komma så naturligt att om vi inte är vakna så kommer vi att tro att det bara är samhällets normala utveckling vi ser.

Om nu Obama är den många tror att han är så är det väldigt intressant att han hade CFR medlemmen Rick Warren som talare och som förebedjare vid sin installation. Vad kommer att ske när den ekonomiska kraschen kommer? I vilken riktning kommer denne mycket betydelsefulle pastor Rick Warren att gå? Det gäller även den mycket inflytelserike pastorn Bill Hybels.

Eftersom de inte pekar på den smala vägen nu så kommer de heller inte att göra det när kraschen kommer utan de kommer troligen att följa Obamas väg och den kommer att leda till fördärvet.

Varför nämner jag nu Obama - Warren - Hybels? Jo därför att jag själv vid 2 tillfällen under bedrövelse och tårar har blivit varnad av Gud för att många troende vi känner kommer att hoppa på ett tåg som slutar i fördärvet.

Och det var under en period när Warren - Hybels böcker och metoder cirkulerade runt i kristenheten och många församlingar och pastorer knöts upp under deras inflytande. Vilken väg tror ni att de kommer att peka ut för oss i svensk kristenhet när allt brakar samman? Jag fruktar det värsta, för att om man följer dem nu så kommer man att göra det sen också. Så måste vi ju också lägga till den nya ekumeniken till frågan om vem kommer de att följa när detta sker?

Herren har sagt att han kommer att ställa oss inför ett val. Vågar vi då gå utanför lägret med Jesus och lida smälek för hans skull det är frågan? Eller kommer vi att följa Mose exempel.

Heb 11:24 Genom tron försmådde Moses, sedan han hade blivit stor att kallas Faraos dotterson. 25 Han ville hellre utstå lidande med Guds folk än för en kort tid leva i syndig njutning 26 han höll nämligen Kristi smälek för en större rikedom än Egyptens skatter ty han hade sin blick riktad på lönen. 27 Genom tron övergav han Egypten utan att låta förskräcka sig av konungens vrede ty därigenom att han likasom såg den Osynlige kunde han härda ut.

På samma sätt kommer det en tid då också vi kommer att få lämna Egypten (Den Nya Världsordningen) och dess trygghet (Märket)

Men det kommer INTE att ske genom något hemligt uppryckande ifrån det hela innan Jesus kommer tillbaka igen. Den läran kommer ifrån avgrunden och de som förkunnar den tror jag är bedragen. David Wilkerson kallar den läran för villfarelse i sin bok Americas Last Call >>

Vi får vara vakna och bedjande och får du något tilltal från Herren så förmedla gärna det om det går i linje med vår övriga undervisning. Vi tror inte att sådana här sidor kommer att tillåtas i NWO för redan talas och planeras för en totalkontroll av internet. Så skriv ut och sprid dessa varningar till så många du kan medans det ännu är fritt att verka I Sverige.

Vi vill också passa på att vädja om förbön för Israel, folket och landet behöver mycket förbön, tiden är inne då Israel skall bli frälst och få upp ögonen för sin egen messias Jesus Kristus.

Det är mycket glädjande att ha vänner från Israel inne på vår hemsida som tack vare övesättningsfunktinen kan läsa sidan på deras eget språk. Vi har själva vänner i Israel och senast igår ringde vi och kollade läget och oron är nu stor angående Iran och gasmasker skall delas ut till alla hushåll. Tänk dig själv att leva under såna här förhållanden varje dag med familj och småbarn.

Vi sitter här uppe i vårt trygga land och tycker och tänker om Israel och begriper inte ett dugg om vad det handlar om men en dag så kommer vi också att få uppleva strid.

Hes 39:6 Och jag skall sända eld över Magog och över dem som bo trygga i havsländerna; och de ska förnimma att jag är HERREN.

Så här ligger ordningen till beträffande läsare från olika länder.

1 Sverige 2 USA 3 Tyskland 4 Norge 5 ISRAEL

MVh Janne Ohlin / Göteborg