Profetiskt: Jannes funderingar 16/6 - 09 - De 2 hornen

<< Tillbaka

Och så har mr Netanyahu talat ut och det var ett smart uttalande eller hur? Han försöker tydligen att köpa tid. Att både gå med på en 2 statslösning och samtidigt ställa sådana krav att det i praktiken är näst intill omöjligt just nu. Abbas svarade direkt med att säga att Israel nu har begravt fredsprocessen >> EU svarde att man krävde mer av Israel >>

Var runt igår och spanade in lite olika kommentarer på Netanyahus tal och de flesta skriver att det här aldrig kommer att vara tillräckligt för att behaga världssamfundet. Samtidigt så öppnar det ju upp för en del profetiskt nämligen att striden om Jerusalem nu ytterligare hårdnar.

Sak 12:2 Se, jag skall göra Jerusalem till an berusningens kalk för alla folk runt omkring; jämväl över Juda skall det komma, när Jerusalem bliver belägrat. Zec 12:3 Och det skall ske på den tiden att jag skall göra Jerusalem till en lyftesten för alla folk; var och en som försöker lyfta den skall illa sarga sig därpå. Och alla jordens folk ska församla sig mot det.

Jag undrar om inte detta innebär att man nu kommer att sätta in verkliga sanktioner och hot i fredsprocessen angående Jerusalems status. Och det folk som gör det kommer att drabbas av naturkatastrofer mm? Vi är så långt framme i tiden nu att jag tror att vi snart kommer att få se ett accelererande i vulkanutbrott jordbävningar och andra saker. Läste igår att man har upptäckt en sjukdom som kan slå ut all vete och att USA var rädd att det kunde komma dit. (Upp 6:6)

En sak som vi skall lägga märke till är ju alla "Rykten om krig" som nu har snurrat omkring i media. Nu cirkulerar hela världssamfundets intressen runt ett litet land inte större än Småland som Gud har satt där just för att det skall tjäna hans syften och det gör det ju eller hur? Gud säger ju att det är jordens "mittpunkt"

Hes 38:12 Ty du vill taga rov och göra byte och vända din hand mot ödemarker som nu åter äro bebyggda, och mot ett folk som har blivit hopsamlat från hedningarna, och som nu förvärvar sig boskap och gods, där det bor på jordens mittelhöjd.

Obamas 2 horn

Så tillbaka till mr Obama igen. Ja det är onekligen en intressant man som har fått igång spekulationerna om att han möjligtvis kan vara "Den falske Profeten" En sida som jag nyss var inne på där spekulerades om att de 2 hornen som står i Upp 13 möjligtvis kan vara att föra samman Islam och Kristendom (avfallen) på en politisk arena. Vi vet ju vem som håller på att bakom kulisserna nu samla dessa 2 religioner och några till på en andlig arena.

Upp 13:11 Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden; det hade två horn, lika ett lamms, och det talade såsom en drake. 12 Och det utövar det första vilddjurets hela myndighet, i dess åsyn. Och det kommer jorden och dem som bo därpå att tillbedja det första vilddjuret, det vars dödssår blev läkt

Lägg märke till att det här vilddjuret inte får någon auktoritet innan "förödelsens styggelse" sätts upp för det utövar det första vilddjurets auktoritet. Och det första vilddjuret får inte någon makt innan 3 1/2 år från slutet.

Hur som helst så verkar försöken att pressa på den globala agendan att ha tagit riktig fart nu och man kommer nog troligen att börja pressa israel ännu hårdare. Men Gud han har en hel del otrevliga överraskningar på gång för dem som vill skada hans land.

Fortsatt info kommer... Mvh Janne Ohlin / Göteborg