Profetiskt: Ohlins funderingar 16/7 - 09

<< Tillbaka

Gud hör bön!

För ett par dagar sedan så pajade min digitala systemkamera. Jag testade allt för att få igång den men inget hjälpte, inget liv i autofokusen på kameran. Inte ens när jag bytte objektiv. Ringde till Canon och frågade vad de trodde att ett sådant här fel kunde kosta. Ja svarade en man det verkar som om det är helt enkelt är autofokuset som lagt av och kostnaden blir då upp till ca 4000 kr. Hjälp! Det vet jag inte om vi har råd med just nu tänkte jag. Undrar om man kan be till Gud för en kamera tänkte jag lite på skoj. Kollade för säkerhets skull först om den startade men den var stendöd och ingen autofokus. Jag bad en kort barnslig bön till Gud och nu får jag min livs överraskning. Vad tror ni händer? Kameran startar och fungerar nu alldeles perfekt! Jag ringde till Elvor som åkt iväg ett ärende och skrek i luren: Jag bad till Gud för kameran och nu fungerar den! Tänk att vi människor alltid blir så förvånade när Gud svarar på bön fast bibeln är så full av löften när det gäller bön och bönesvar.

Tack Jesus för bönesvar! På samma sätt tänkte jag att vi får lägga våra problem inför honom i de kommande svåra dagarna då de här bönesvaren kanske blir livsviktiga för oss.

Globalisternas frimodighet

Jag vill göra er uppmärksamma på och det är den senaste tidens frimodiga uttalanden om en världsregering som gjorts av olika nyckelpersoner. Helt klart verkar det ha hännt någonting bakom stängda dörrar som göra att de känner sig så säkra på sin sak? Och den profetiska  timingen för det hela verkar ju sitta perfekt. Gud tillåter det här och har full kontroll på läget. Ingenting händer utanför hans perfekta plan.

3 konstiga varför!

Varför sa Påven som han gjorde? >> (video) Constance Cumbey har även tagit upp det här på sin blogg >>
Varför sa Al Gore det han sa? Nämligen att Obamas nyligen genomförda klimatprotokoll kommer att leda till en världsregering. >> Varför sa Solana som han gjorde och hotade Israel? Det är inte likt honom alls. >>.

Lägg märke till att de här Herrarna är i centrum i den globala utvecklingen i världen just nu och vet precis vad de talar om och det gör det här extra allvarligt. En del sidor varnar redan för en kommande inkvisition och det kan mycket väl vara den utveckling vi håller på att gå till mötes. Lyssna till Gary Kahs mp3 klipp om det kommande införandet av en världsreligion med hjälp av tvång >> (Lag?) Eller Mike Gendrons ljudklipp om den kommande Eukaristin som vi kan tvingas att tillbedja >>

Vad har månne Ekman och Arborelius för kommentarer på påvens nya uttalanden? Är han verkligen enhetens symbol? Tänk på att det hjärtat är fullt av det talar munnen. "Charity in Truth" Påvens nya doktrin   Jag är rädd för att vi nu kommer att få se en världskyrka växa fram som inte är inspirerad av Anden utan av (egna goda gärningar)

  Jag fann detta på en bloggsida.

Solanas uttalande kan vara timat för att få Israel att foga sig till världens regler och att få världen att förbli vid honom. Solana vet att hans nya tjänst efter Irlands ratifiering av Lissabonfördraget kommer att bli en av de mest inflytelserika i världen. Solana vet också att G 20 mötet i Pittburgh i September kommer att förevigt omskriva världens finansiella regler för att få världen rakt in i en socialistisk dröm.
Solana vet också att det är han som kommer att medla mellan Iran och väst.

Kan allt detta som nu händer bakom kulisserna ske därför att världen är överens om att få Israel att acceptera en plan som inte Israel vill ha. Eller skall vi säga en världsordning som inte Israel vill ha och detta hot mot Israel kommer också snart att riktas mot alla sanna kristna. För att vi skall ta emot den världsordning som skall frälsa oss från oss själva.

Om mina misstankar är sanna så kommer nog Solana inte att stiga åt sidan. När det gäller Israel och en militär konfrontation med Iran, så kan inte Israel räkna med att ha några som helst vänner kvar i världen efter den.

Mvh Janne Ohlin