Profetiskt: Jannes funderingar 18/6 - 09 - Obamas nya säkerhetssystem

<< Tillbaka

I går var vi på nyhemsveckan, fint väder och mycket folk. Jag satt för det mesta ute i solen lyssnade till undervisningen. Jag kunde ju förståss inte låta bli att tänka på hur den här veckan skulle vara upplagd om man var vaken för den profetiska utvecklingen och tidens tecken. Det var en del mycket bra saker som sades både av S.G Hedin och av andra. Att vinna människor för Gud är ju det som är viktigt, men om människorna vi vinner för Gud inte får djupa rötter så finns det en stor risk att de lider skeppsbrott i den kommande stormen.

Hur som helst vi upplever en frustration över läget i vårt land en djup nöd i våra hjärtan, vi vet att vi delar den här bördan med många av våra läsare och en hel del av er har varit i kontakt med oss både genom mailkontakt och över telefon. Dessa kontakter har lett fram till att sidan har fått ett helt nytt utseeende som gör det mycket lättare att navigera. Sen har vi fått hjälp med att översätta en del material. Sen är det en del av er som lovat att bedja för oss och det är vi oerhört tacksamma över.

Vi har ju rest i landet på många mötesresor och fått nåden att möta så många underbara människor. Jag kan säga att de flesta tror nog att Jesus kommer att rycka bort församlingen innan allt det svåra kommer. Men Anden manar oss nu så starkt att det kommer att komma en stor nöd över hela världen. Herren har nyss uppmanat oss att överlåta all ekonomi åt honom. Vet inte riktigt vad det innebär men antagligen att vi på något sätt nu kommer att få gå i tro och lita på att Herren förser.

På en rast igår på Nyhem så tog jag fram min lilla mp3 spelare med inbyggd radio och lyssnade till ett program om USA och Obamas politik. I det programmet så sades det att Obama är den president som lyckats nå Europas hjärta. Och att Europa och Usa nu skall gå hand i hand för att agera i världspolitiken. Ni som har följt med i våra nyhetsrapporteringar kan väl inte ha undgått att se våra farhågor om att Obama möjligtvis skulle kunna vara den falske profeten. Om ni har hängt med riktigt noga så har ni sett att Usa och Eu:s ekonomi faktiskt är integrerat med varandra. Om inte så bör du bara läsa funderingarna det här >>

Så om Obama skulle kunna vara den falske profeten så måste vi få höra honom tala om ett nytt ekonomiskt kontrollsystem. Han kommer nog inte att rakt ut i början att säga att alla skall tvingas att märkas med chip. Men gradvis så kommer nog den frågan att tas upp och möjligheterna och tekniken finns redan.

Igår i TV 4 Nyheterna kl 22:00 så nämdes det att Obama har fått igenom kongressen att han skall sätta upp ett nytt ekonomiskt kontrollsystem - Video >> När dom tar bort den länken så har du en mp3 här >>

Du kan även läsa det i LA - Times >> Du kan se hur man på det här sättet kan tvinga företag och enskilda att gå med systemet annars kommer straff. Vi tror att det här är början på det som kommer att leda till uppfyllelsen av Upp 13.

Man måste ju ställa sig frågan om Obama nu i förtäckta ord faktiskt talar om det ekonomiska kontrollsystem som nämns i Uppenbarelsebokens 13. Det måste ju i så fall vara samma kontrollsystem som man nu försöker smyga in i Europa eftersom deras ekonomi är totalt integrerat med varandra >>

Titta även på de här nyheterna om planeringen av ett globalt ekonomiskt säkerhetsråd >> Straxt innan Obama valdes som president.

Så Obama - Solana verkar vara någonting som vi kommer att få se mer av i framtiden. Kom i håg att Antikrist och den falske Profeten kommer att bedra en hel värld. Och det måste ju betyda att man har en dold agenda som man vill att världen skall följa. Man skapar kaos för att själva komma med lösningen!

Pengar är ju någonting som alla människor på jorden har och hela finansmarknaden är totalt integrerat. Vi kan förstå att innan Antikrist kliver fram så har man också skapat sig ett globalt finansproblem. Den falske Profeten och Antikrist kommer att ha lösningen. Och om vi nu är så långt framme som vi tror så måste man snart börja tala om ett nytt ekonomiskt kontrollsystem både i Europa och i Usa.

Så kommer då frågan vad kan vi göra? Bed för dina nära och kära, Sprid dessa varningar till så många som möjligt och håll dig nära Jesus.

Och så till dig som känner fruktan för allt det här. Glöm inte att Jesus lovat att ta hand om både dig och din ekonomi och ge dig mat och kläder för dagen

Mvh/ Janne Ohlin