Profetiskt: Jannes funderingar 20/6 - 09

<< Tillbaka

Glad midsommar!

I mina funderingar den 18/6 >> så skrev jag att Obama nu drivit igenom ett ekonomiskt kontrollsystem av företag och privarpersoner i USA. Och igår på TV så kunde vi höra att samma sak är på gång inom EU. Det är ingen slump utan USA:s och EU:s ekonomiska politik är integrerat >> (Upp 13)

Vi ser just nu 2 horn (makter konungar eller riken) börja resa sig upp som kommer att få en global betydelse. Kan det vara så att det är USA - EU som är de 2 hornen? (Upp 13) Ja mycket tyder på det.

Vi får inte glömma att de kommer att regera samtidigt 3 1/2 år från slutet (Upp 13) och därför måste de på ett särskilt sätt vara knutna till Israel och fredsprocessen. Frågan är alltså om vi idag kan se 2 stora länder, regeringar eller konungar (Horn) som på ett särskilt sätt samarbetar  för att sätta upp ett sådant system?

Svaret på den frågan måste ju besvaras med ett rungande JA!

Eftersom vi tydligen har ögonen på vad vi skriver så är det väl bäst att vara ödmjuk och säga att vi inte till 100 % kan säga vare sig det ena eller det andra. Bara utvecklingen framöver kommer att kunna visa oss om detta nu är riktigt.

Det vi däremot kan säga är att Herren själv har kallat oss och även visat för oss en del av vad som kommer att hända. Alla bitarna i ändetidens pussel håller just på att falla på rätt plats och det är i händerna på en allsmäktig Gud. Vare sig folk vill lyssna till oss eller ej så upplever vi i allafall en kallelse från Gud att varna särskilt de troende för vad som håller på att utveckla sig i världen.

Det kom 5 mail bara igår från troende syskon som undrar över olika saker. Det är glädjande att vi nu har fått vänner som har hör av sig från hela Skandinavien.

Vi håller sakta på att förlora vår frihet och mer och mer komma in i ett kontrollsamhälle där vi kommer att bli totalt kontrollerade av de styrande >>

En sak som slog mig idag när jag läste om den falske profeten var det att Messias han skulle ju vara profeten med stort P. Är inte den falske profeten också en bild på Antikrist i så fall?

5 Mos 18:18 En profet skall jag låta uppstå åt dem bland deras bröder, en som är dig lik, och jag skall lägga mina ord i hans mun, och han skall tala till dem allt vad jag bjuder honom.

För att nu gå tillbaka till de 2 hornen igen (USA - EU?) om det nu skulle vara så att ENP avtalet (7 årigt) som vi skrivit om är Daniels 70:e årsvecka så skall halvtid vara ung vid Juni - Juli - 2010.

Om vår bild skall hålla så måste de 2 hornen:

Jag vet inte hur det är med dig? Men inte går väl din och min tro omkull om inte den här teorin skulle hålla? Tron bygger ju inte på profetior om ändens tid. Men Jesus sa ju själv:

Luk 21:28 Men när detta begynner ske, då mån I resa er upp och upplyfta era huvuden, ty då nalkas er förlossning." (Uppståndelsen från de döda vid den 7:e basunens ljud)

Det Jesus menar är ju att vi har så mycket större att leva för i den kommande tidsåldern än i den närvarande, Så att när vi nu ser allt det här ske så är det dags att börja göra sig av med denna tidsålders påverkan i våra liv.

Alltså våra funderingar är till för att låta oss förstå att det Jesus sa om sin tillkommelse: Händer idag! Och när vi får upp ögonen för detta så skall det helt automatiskt leda till Gudsfruktan och helighet.

Så här skriver en pastor på nätet: ENP avtalet kan faktiskt bli en katalysator som gör att ENP faktiskt kan vara det som drar igång ändetidens händelser med en väldig fart. Det kan vara just detta som för Solana till Mellanöstern och hotar Israel med att om ni inte går med på detta så kommer vi att tvinga er in i det. Det här är mer än bara fred för det gäller också världsregeringen själv (Förödelsens styggelse)

En Obama medarbetare sa nyligen: Vi (de 2 hornen?) kommer nu att förändra världen, och vi vill inte att Israel skall stå ivägen. Och vi ser de 2 hornen EU - Usa i ett nära samarbete i frågan. Förra gången någon stod i vägen så var det Irak. Man ljög om dess militära styrka och det var bara en munsbit för vilddjuret. På samma sätt gör man nu antagligen både när det gäller N Korea och Iran.

Du hör väl dagligen nu "rykten om krig"

Håll ögon och öron öppna!

Mvh Janne Ohlin / Göteborg