Profetiskt: Ohlins funderingar 1/7 - 09

<< Tillbaka

Hej! Sitter i stugan igen och skriver lite funderingar, I går såg vi en ägretthäger för första gången så nu har vi fått in 2 livskryss så det går ju riktigt bra det här. Gud är helt otrolig i sin skapelse det kan vi nog alla hålla med om. Man kan inte låta bli och redan tänka på nästa skapelse redan nu hur kommer den att bli egentligen? Ja svaret på den frågan får vi inte på den här sidan av evigheten. Så det kanske är bäst att komma till nutiden igen.

Det är härligt med semester och med den moderna tekniken går det ju att ha datorn med sig även på badstranden vilket jag faktiskt hade igår. Jag satt där med extra batterikraft genom ett stort gult batteripack som egentligen är till bilen men där kör jag 230 volt genom en slags omvandlare in i datorn. Elvor tog visst kort på mig där jag låg i skuggan och kollade in alla mina sidor, hon skrattade och kallade mig för "Datornörd" : ) Man måste ju hålla sig uppdaterad kontrade jag : )

Jag lyssnade till Irving Baxter på Endtime ministries han har en del intressanta tankar. Tydligen så har ett uttalande nyss gjorts från Washington om Jerusalems status i fredsprocessen. se >>

Nyheten är mycket intressant för Irwin Baxter tolkar Uppenbarelseboken 11 så här:

Upp 11:1 Och ett rör, likt en mätstång, gavs åt mig, och mig blev sagt: "Stå upp och mät Guds tempel och altaret tillika med dem som tillbedja därinne. 2 Men lämna å sido templets yttre förgård och mät den icke; ty den är prisgiven åt hedningarna, och de ska under fyrtiotvå månader förtrampa den heliga staden.

Tempelberget kommer att hamna under en FN flagga eller liknande (Världsregering) i 3 1/2 år. (Lägg märke till att det är exakt samma tid som förödelsens styggelse och Upp 13.)

Baxter menar alltså att Upp 11 på något sätt beskriver ett Judiskt tempel eller offerplats på tempelberget straxt innan Jesus kristus kommer tillbaka igen. Templets yttre förgård som han inte skulle mäta kommer inte att vara under Judisk kontroll utan under Arabisk kontroll.

Ja det kan faktiskt ligga något i vad Irwin Baxter säger. Kan det vara så Obama förstår att Jerusalem är en sådan laddad sak att man helt enkeln måste vänta med den frågan tills senare? Att helt enkelt ta bort frågan om Jerusalem från fredsprocessen. Men att låta Kristna och Judar och Muslimer ha tillgång till tempelberget. Det kommer att innebära att Judar helt plötsligt kan offra där fritt. Men Israel måste släppa kontrollen över tempelplatsen som man fick 1967.

Om det här nu blir en verkighet så kan man mycket snabbt komma att bygga ett tempel (eller liknande) där. Det handlar alltså om att överlåta Jerusalem till en internationellt sammansatt regering (Upp 13). Jerusalem är tydligen en sådan laddad fråga så man förstår att skall man komma någon vart i fredsprocessen så får vi ta Jerusalem senare.

Den här tolkningen ger bara ytterligare stöd åt tanken som vi lade fram om de 2 hornen >> 

  Jag misstänker att Obamas nya muslimska framåtanda  inte är en slump utan en noga planerad handling som mycket   väl kan öppna upp för ett delat tempelberg och en Ny Världsordning. >>

Bjärby, Öland 3/7 - 09 Janne Ohlin