Profetiskt: Jannes funderingar 8/7 - 09

<< Tillbaka

Om bara 2 dagar skall Påven möta Obama I Rom och gissa om det samtalet kommer att vara profetiskt laddat. Obama har den senaste tiden fart runt (galopperat?) jorden som en kanonkula. Nyss var han ju i Ryssland sedan G8 och nu skall Rom få besök. Hur hinner karln med egentligen?

Innan han möter påven i Rom så har påven själv gått ut i olika tidningar och beskrivit sin längtan efter en ny maktstruktur på jorden. Skulle tro att hans ”längtan” egentligen bara är ett spel för galleriet. Han vet mycket väl vad som är pågång bakom kulisserna.

New World Order är noga planerad. När muren föll 1989 så var gamle påven och G.W Bush och Gorbatjev på konferens tillsammans på Malta i 14 dagar. När de sedan kom ut därifrån sa de: Nu är tiden inne för att genomföra den nya världsordningen. Det hela började allts i modern tid 1989 med murens fall 9 Nov. Och det var just där Obama hade ett inspirerat tal om en ny världsordning och där han talade om att han var en världsmedborgare. >>

Det är mycket märkligt att det sker just där för Irwin Baxter i Endtime ministries säger att just ett av villddjurets horn som fick ett dödligt sår men kom till liv igen är just Tyskland.

Så här sa påven nyss till pressen: Det finns nu ett stort behov av en världspolitisk auktoritet vars uppdrag skulle vara som gjort för att sköta den globala ekonomin, Väcka nytt liv i ekonomierna som nu drabbats av kris. Ja för att kunna undvika ytterligare kaos i den nuvarande krisen och kunna balansera upp den obalans som detta skulle föra med sig. En sådan auktoritet skulle vara nödvändigt att kunna reglera genom lagar som skall vara globalt erkända, som skulle upprätthållas med effektiv kraft för att på så sätt kunna vara en säkerhet för alla. >>

Läs detta igen! Man tror knappt sina ögon. Påvens önskan kommer och du kan läsa om uppfyllelsen i Uppenbarelsebokens 13 Kapitel. Och på fredag kommer han till Rom som många tror kan vara svaret på påvens önskan. Nu kan du läsa i dagsnyheterna att systemet kommer och glöm inte vad David Wilkerson såg i synen hur en stark man från Europa tillslut steg fram för att försöka bringa ordning på världens ekonomier.

http://www.elvorochjanne.se/david_wilkerson/profetior/utdrag-synen.html

Det kanske nu är dags för påven att börja röra sig framåt på den globala arenan. Undrar vad som kommer att komma fram efter Obamas besök med Påven?

Mvh Janne Ohlin, Bjärby Öland