Profetiskt: Ohlins funderingar 1/7 - 09

<< Tillbaka

Hej! Sitter i stugan vi brukar hyra på Öland och skriver lite funderingar, igår så var vi nere i Ottenby södra lund och fick in en fågel vi letat efter i 4 år nämligen den undebart vackra sommargyllingen. Alla fågelskådare känner igen den känslan man får då man sätter ett "livskryss".

Nu till våra funderingar kring världsläget och det profetiska ordet.

Många mailar och ställer frågor om det profetiska ordet och vi har försökt att ge så raka svar som det går. Vi gläder oss förståss över det uppvaknande vi märker när det gäller det profetiska ordet. Kjell Gustavsson på Cymbal - TV >> gjorde en serie TV program på Kanal 10 som heter SISTA TIDEN där vi medverkade i ett program.

Det verkar vara ett ökat intresse för det profetiska ordet. Det är svårt att ge en exakt detaljerad beskrivning av det (profetiska ordet). Vi saknas ännu pusselbitar för att vi ska kunna se hela bilden till 100% .

Det verkar som om vi lever i en tid då profetiornas uppfyllelse går väldigt snabbt. Men samtidigt så har vi en del frågetecken som vi snart kommer att få svar på. Om vi har rätt i våra funderingar så kommer det att hända väldigt mycket på kort tid. Allting förändras väldigt snabbt Tony Blair som ett tag var en lysande stjärna verkar inte längre vara så ledande.

Ahmadinejad som såg ut att vara en ledare som hade full koll över sitt Iran verkar lite svag just nu och kan mycket väl stärka sina band till Ryssland >> Ett Ryssland som ser ut att vara mer farligt än någonsin. >>

USA som alltid har varit Israelvänliga har under Obamas tid ändrat sig i frågan.

Kommer Solana att avgå i oktober och bereda vägen för en annan kandidat? I så fall, är verkligen ENP avtalet som lyder på 7 år, det som Danielsboken talar om?

Men en sak kan vi vara absolut säkra på och det är att man kommer att fortsätta pressa Israel emot en fredsuppgörelse som kommer att innebära att västbanken blir Palestinskt område.

Det ryktas från VISA att man redan planerar för ett kontantlöst samhälle före 2012. Och dom borde ju veta vad man talar om.

Vi håller kontakten.

Mvh Elvor o Janne