Kommentarer Pastor Brian : Obamas tal i Kairo - 4/6 - 09

<< Tillbaka

Pastor Brians kommentar på Obamas tal i Egypten 4/6-09

Se Constance Cumbeys inlägg på Obama - Den falske profeten >> 7/6-09

Obama gick emot Israels bosättningar på västbanken. Detta går mot profetiornas uppfyllelse där Jesus säger åt Judarna i Judeen att fly under mittpunkten av de 7 åren som uppfyller Daniels 70:e årsvecka.

Det är ju precis dessa judar I Judeen som Obama är så rasande över och grunden läggs nu för att världssamfundet kommer att förfölja dessa judar. Mt 24:11-26 där falska profeter (politiska och religiösa) kommer att förleda många.

Jag tror att Judarna i Judeen på ett särskilt sätt kommer att förföljas när den stora vedermödan (födslovåndan) startar när Antikrist uppenbarar sig i Israel. Just nu ser det ut som om vi är på väg med raska steg rakt emot denna uppfyllelse av profetiorna.

Speciellt EU och Solana måste vara riktigt nöjda med Obamas tal i Kairo. Obama vill bekämpa extremism I alla former och på alla fronter. Ta vad han sa och jämför med de dokument som the Homeland Security släppte för ett par dagar sedan där ansågs kristna profetior som extrema. Du ser även hur en grund läggs för att en förföljelse kommer att komma inte bara över Judarna utan också över dem som älskar Jesus och hans ord (Upp 21:12) Islamsk extremism, Judisk extremism, Kristen extremism kommer att bestraffas av den nya världsordningen.

Den som håller fast vid tron att Jesus Kristus är den enda vägen till Gud kommer att hamna under just deras extremism bedömning. Judar som tror på Israel som sitt eget hemland kommer att kallas extrema. Obama sa att världen inte kan ha en nation eller en ideologi som lyfter sig över någon annan. Detta är det som kommer att få Antikrist att komma till makten just 3 ½ år in i den 7 åriga veckan.

Antikrist kommer att vara god emot alla som är innanför deras syn på extemism. Upp 13 säger att Antikrist kommer att ha den falske profeten på sin sida som kommer att få världen att följa Satans order. Satan är bilden av fadern som leder Antikrist är bilden på Kristus som kommer för att bringa fred på jorden. Den falske profeten är bilden på Den Helige Ande som talar för de andra två. Detta är på gång Obama är inte Antikrist men han ser ut att vara en av de falska profeterna eller är han rent av den falske profeten som det talas om? Tiden kommer att utvisa hur det utvecklar sig.

Pastor Brian

Uppdaterat 6/6-09

1:a länken är till Reuters som säger att Eu kan straffa Israel för att de inte förbereder en 2 statslösning. Dessa aktioner kommer även att komma från Usa. Och om man lyssnar till Obama så är dessa aktioner nu nära. EU kommer att straffa Israel när det gäller Ekonomi och när det gäller Forskningsutbyten. Om du undrar varför just dessa 2 saker så följ den andra länken. För det handlar om ENP och Medelhavsunionen och dessa 2 tillsammans. Kommer EU att uppgradera Israels ENP som ligger under Barcelonaprocessen och Medelhavsunionen? Eller kommer vi att se en krasch i relationerna sommaren 2010. Detta kan ske och är mr Solana på gång till Israel just då så kan vi ha Förödelsens Styggelse på gång.

Länk 1 Länk 2

Pastor Brian