Profetiskt: "JUST NU" ARKIV >> (PDF)

6

0

"Föreningen Parousia Mission är en kristen ideell förening som vill vara en resurs för att sprida evangelium i Sverige. Med evangelium menar vi det som överlämnades till apostlarna från Jesus Kristus för att spridas, bevaras och försvaras. (Mark 16:15)* Läs mer om Parousia Mission HÄR - (Pdf)

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946

Parousia hyr lokal i Wartagården (Hisingen) Välkomna!

Sång & Musik
Undervisning och Profetisk uppdatering: Elvor & Janne
Nattvard
Personlig förbön
Fika

Vi brukar när vi har tid ha en Profetisk uppdatering av världsläget. Det är viktigt att vi är beredda på världshistoriens största händelse: Jesu Tillkommelse (Grek: PAROUSIA)

VÄGBESKRIVNING: Wartagården ligger på S Sälöfjordsgatan 29 vid Eketrägan på Hisingen i Göteborg. Med spårvagn mot Biskopsgården respektive Länsmangården från centrum gå av vid hållplatsen Sälöfjordsgatan.
MED BIL: Om du kör Hjalmar Brantingsgatan i riktning västerut (från Wieselgrensplatsen mot Biskopsgården) tar du av till höger in på Långströmsgatan (korsningen är nära hållplatsen Eketrägatan). Sväng därefter direkt vänster in på Baltzersgatan. Fortsätt rakt fram och ta vänster in på N Sälöfjordsgatan. Du passerar underleden (Hjalmar Brantingsgatan) och ser snart en stor byggnad med texten ”Wartagården” på vänster sida. Parkering finns utanför.

______________________________________________________________________________________

OBS UPPDATERAS LÖPANDE VARJE DAG- Se även vår sida Truereformation News >> / nyheterna arkiveras med jämna mellanrum >> / 2015 1 2 3 4 2016 1 2 3

_____________________________________________________________________________________

bb

PREDIKNINGARNA FRÅN MÖTET MED PAROUSIA MISSION 11/9 - 16 (Mp3)

ELVOR: Bruden och Skökan
JANNE: Mästerförfalskaren

___________________________________________________________________________________

Bibelstudier av Janne Ohlin >> 11/9 - 16 ANDAKTER (Jannes) >> 2/8-16
Bibelstudier av Elvor Ohlin >> 20/7-16

YY

TIDSAKTUELLA PROFETISKA ÄMNEN

___________________________________________________________________

hhtt

UNDERVISNING FRÅN TEMADAGEN OM ÄNDENS TID I SALA 19/3 2016 (Mp3)

Elvor Ohlin del 1 del 2
Janne Ohlin del 1 del 2
________________________________________________________________________________________

På mötena med Parousia Mission kommer folk i olika åldrar, en ung tjej vid namn Noomie bad vi skriva ner sitt härliga vittnesbörd, som följer här >> / Vi döpte en syster i Parousia Mission i somras och det blev en stark proklamation inför många vittnen. Här följer hennes vittnesbörd >> / Här är Yvonnes vittnesbörd >> / Här är en tjej som sökte Allah men fann Jesus >> /

_________________________________________________________________________________________

tttt

EN KOMMANDE FALSK ANDEUTGJUTELSE

OHLINS: Den här videon (Eng) beskriver i detalj vad vi och flera andra har varnat för i flera år nu. En falsk väckelse typ Toronto (Ockult) kommer att dra massorna och skapa utrymme för Antikrist och den Falske Profeten. Det här är något alla som vill vara del av bruden måste ta till sig och och varna andra för.

66

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump kommer att erkänna Jerusalem som Israels ”odelade” huvudstad om han blir president. Trump framförde ståndpunkten vid ett möte med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i fastighetsmagnatens högkvarter, skyskrapan Trump Tower, på söndagen. ”Odelad” ”Trump tillstod att Jerusalem har varit det judiska folkets eviga huvudstad i över 3.000 år, och att en Trump-regering slutligen kommer att… erkänna Jerusalem som staten Israels odelade huvudstad”, skriver hans kampanj i ett uttalande. (SVT) >>

ttttt

OHLINS: Vad säger nu bibeln om detta ? Det internationella samfundet (NWO) kommer att upprätta ett Interrimavtal mellan Palestinerna och Israelerna.
1/De ges en liten del av västbanken och landet delas (Joel 3:2)
2/Några år senare kommer NWO att tvinga Israel att ge Östra Jerusalem till Palestinierna

Sak 14:1 Se, HERRENS dag kommer! Då skall man dela bytet bland er. 2 Ty jag skall samla alla hednafolk (NWO) till strid mot Jerusalem. Staden kommer att intas, husen plundras och kvinnorna våldtas. Halva staden skall föras bort i fångenskap. (ÖSTRA JERUSALEM) Men återstoden skall inte bli utrotad. 3 Sedan skall HERREN gå ut i strid mot dessa hednafolk, (JESU TILLKOMMELSE) så som han stred förr på drabbningens dag. 4 På den dagen skall han stå med sina fötter på Oljeberget, mitt emot Jerusalem, österut. Och Oljeberget skall delas mitt itu, från öster till väster, till en mycket stor dal genom att ena hälften av berget viker undan mot norr och andra hälften mot söder.

RR

THE TRUMPET NEWS

66

WEEKLY WATCHMAN

Kristna i Mellanöstern vädjar: Varför får vi ingen hjälp?
”Mellanösterns kristna tycks i dag bära på en känsla av att vara svikna och bortglömda”, skriver Lars Adaktusson, påtagligt skakad av vad han sett och hört under en resa i regionen. I artikeln förmedlar han de kristnas närmast uppgivna frågor: ”Varför får vi ingen hjälp från väst, varför har ni övergett oss?” ...Nästan hälften av Syriens omkring två miljoner kristna har tvingats fly på grund av förföljelse och våld. Iraks kristna har decimerats från 1,5 miljon för femton år sedan till några hundratusen i dag. Kristenheten och den kristna tron är hotad, en historisk mosaik är på väg att brytas upp. Detta är det dystra faktum vi står inför. Mellanösterns kristna tycks i dag bära på en känsla av att vara svikna och bortglömda. Mina medarbetare och jag har återvänt från vår resa, med oss tillbaka har vi de förföljdas brännande frågor: ”Varför får vi ingen hjälp från väst, varför har ni övergett oss?” (Lars Adaktusson)

Kristna - säg nej till radband
"Vad i hela världen har kristet troende med ett hinduistiskt/buddistiskt radband att göra? Och varför stanna vid de så kallade ökenfäderna när man forskar bakåt för att hitta kristendomens rötter? Det var ju i och med ökenfäderna som man tappade länken till den första kristna församlingen och började fingra på radbanden - som är guden Brahmans och eldguden Agnis speciella kännetecken och porten till människans egen gudomliggörelse. Men ännu längre tillbaka härstammar radbandet från Shiva-tillbedjan. Dessa trossystem har sina rötter i mysticism och ockultism. Radbandet är ett hjälpmedel för yoga, för att komma ihåg hur många gånger man har upprepat sitt mantra. ...Martin Lönnebo, frimurare av 10:e graden (2008), upphovsmannen till Frälsarkransen och författare till boken "Det visa hjärtat", förespråkar oblygt religionsblandning."
OHLINS: Det här är en artikel från 2011 som behöver lyftas fram igen. VARNING för radband! VARNING för Martin Lönnebo och hans "frälsarkrans"!

Kyrkornas världsråds bönevecka mot Israel
"..Den borde aldrig ha påbörjats. Inte för att det judiska folket och palestinaaraberna i Israel och i Judeen och Samarien (så kallade Västbanken) inte behöver våra förböner, men för att underlaget inte utgörs av ärliga böneämnen. I stället kidnappar närmast rasistiska och israelfientliga krafter i KVR:s ledning, liksom i Svenska Kyrkans, fromma ord om bön och försoning. ...Man använder orden från Efesierbrevet 2:14 om att ”Gud har brutit ner den delande muren”. Man talar om den ”illegala ockupationen”, och har andra formuleringar, som om man har kopierat BDS, den internationella bojkottrörelsen mot Israel. Här lindar man in sin israelfientlighet i en illadoftande rökelse av fromma ord. Osanningens ord, vill jag påstå. En aningslöshet i det här politiserade evenemanget ligger i felaktig, falsk eller direkt okunnig historieskrivning.

gg

CONSTANCE CUMBEY BLOGG

OHLINS: Är vi framme vid en skapandet av en stark EU armé? Är det därför man "överdriver" det ryska hotet? Citat Constance: Here's betting these plans are not from Federica Mogherini, but from some I have been tracking for many years acting as her military "adviser." I won't name names, but the initials are, inter alia, "Javier Solana" and "Mary Kaldor"

Adaktusson mötte kärlek och granatattack
"– Folket är hårt tagna och krigströtta, konstaterar Adaktusson som under sitt besök fått möta kristna som suttit fängslade hos Islamiska staten (IS). – De har hjärtskärande och skakande berättelser om olika grymheter de utsatts för. Tortyr och skenavrättning, allt du kan tänka dig av ondska, säger han. Både jag och mina båda medarbetare är tagna av detta. Öga mot öga mötte de kyrkoledare och präster som suttit fängslade hos IS men lyckats fly. I ett par fall hade flykten blivit möjlig sedan enskilda IS-soldater – med risk för sina liv – valt att hjälpa de kristna. Enligt Adaktusson hade dessa IS-män en tidigare relation med dessa kristna. De ska också, enligt berättelserna, ha varit påverkade av de kristnas sociala insatser mot IS-männens egna familjer. – Det var oerhört starkt att höra om hur insatser som kristna gjort för sin omgivning returnerades på det här sättet från enskilda IS-soldater, säger Lars Adaktusson. I Damaskus besökte han syrisk-ortodoxa kyrkans sociala verksamhet. Både med akut och mer långsiktig hjälp betjänas där de många internflyktingar som kommer till huvudstaden. Barn som blivit föräldralösa i kriget tas om hand på kyrkans barnhem. – Det som är särskilt uppmuntrande är att de inte gör skillnad på om det är kristna eller muslimer som söker hjälp. Lars Adaktusson menar att de kristna på så vis har kommit att spela en alltmer framträdande roll i delar av landet."

”Vill inte låta barn ligga och självdö”
"I morgon börjar rättegången i det så kallade Linda Steen-målet. Saken som ska prövas är om barnmorskan Linda Steens rättigheter kränktes då hon förlorade en anställning vid kvinnokliniken i Nyköping, när hon meddelade att hon inte ville medverka vid aborter. – Det hon inte vill göra är att sätta igång aborterna eller bära iväg barnet så att det får ligga och självdö, säger Linda Steens juridiska ombud Ruth Nordström."
Bratt stöder barnmorskan
"Landstinget i Sörmland har trampat över juridiska gränser i sitt agerande mot barnmorskan Linda Steen. Det menar nu den kände advokaten och människorätts-experten Percy Bratt inför rättegången som inleds på torsdag."

ISRAELNYHETER: Palestinsk media: Israel avrättar obeväpnade palestinier
"PMW beskriver i sin senaste rapport hur palestinsk media och även palestinska ledare vilseleder den palestinska befolkningen genom att påstå att Israel avrättar obeväpnade palestinier. Palestinier har under de senaste dagarna utfört flera terrorattacker (flera av attackerna har filmats av säkerhetskameror) och en del av terroristerna har skjutits till döds av polisen. Men palestinierna gör angriparna till offer. Palestiniernas president Abbas har också sänt ett kondoleansbrev till den jordanska familj vars son, Sayid Amro utförde en terrorattack i Jerusalem senaste fredag. Abbas beskrev Amro som en martyr som offrat sitt blod för Palestina."

eee

VI SKULLE INTE HA EN CHANS

A former NATO chief has warned Europe could be at the mercy of an imminent attack from Russia with no defence plans to repel an invasion. General Sir Richard Barrons claimed Russia could deploy warplanes, ships and troops on European soil within 48 hours if it desired, with NATO some months away from an effective counter-strike.

Borde inte Pingst be om förlåtelse?
Livets Ord: Joakim Lundqvist levererade ett strategiskt förlåt i söndags

OHLINS: Att be människor om förlåtelse är alltid rätt när det finns orsak till det, även om förlåtelse i ett svepande drag offentligt kostar beydligt mindre än ansikte mot ansikte. Dessvärre har LO inte gjort upp med de irrläror som ligger till grund för rörelsen och dess agerande och som gör att man är öppen för diverse falska lärare och läror. Här kan nämnas herraväldesteologi, framgångsteologi med en sanslös girighet som följd hos många ledare, visualisering och "ordets kraft", andlig krigföring (som varnas för i Judas brev och 2Petr 2), latter rain-läran, företagsstrukturer och en obalanserad andlig verklighetsuppfattning när det gäller demonläror.
Pingströrelsen som artikeln framför allt handlar om, har nog gjort upp med tidigare lagiskhet läromässigt men här borde ännu större tydlighet behövas. Med all respekt för Lewi Pethrus betydelse bör man rimligen även här ta avstånd från de lagiska inslagen som han stog för och mänskliga lagläror som har drabbat inte minst kvinnor. I annat fall riskerar pingströrelsen att hamna i andra diket, där man kan leva hur som helst och därmed förlora fotfästet helt. Pingströrelsen har också en hel del att rensa ut idag efter att ha öppnat för en rad osunda sammanhang, däribland Vine yard, Bethel Church Redding, trosrörelsen, katolicism och liknande influenser som blandar evangeliet med en mängd obibliska läror och oren andlighet.

Vi ser inte alla små under
"När livet inte blir som vi tänkt undrar vi varför. Vad har vi gjort för ont för att detta ska drabba oss? Vi jämför oss med andra och tycker att livet är fruktansvärt orättvist. Gud verkar vara både döv och stum. Han varken hör eller svarar på våra böner. Det blir inte lättare när någon from person säger att nog finns en mening med det som hänt. Här är några tankar till en predikan som jag hoppats få höra men ännu inte har hört. För mig skulle en sådan predikan vara minst lika trosstärkande som att få höra om alla under som skett oftast i en annan del av världen. I stället för att gripa in och göra ett under sänder Gud ofta människor till vår hjälp. I väntan på det stora undret är vi ofta blinda för alla små under och bevis på Guds omsorg om oss. När livet inte blir som vi tänk ska vi inte dra oss undan och bära alla tvivel och frågor inom oss. Lärjungar på väg till Emmaus berättade för Jesus om sin sorg och förtvivlan. Tomas var öppen med sina tvivel, trots att han nog då kände sig som den allra sämsta lärjungen." (Alf B Svensson)

Kristna retreatgården Berget erbjuder yogakurs
"Yoga och mindfulness erbjuds på Berget i Rättvik, en retreatgård som genom åren även besökts av kända karismatiska ledare. – Kristendomen kommer också från österlandet, påpekar föreståndaren Peder Bergqvist apropå kopplingen till buddism och hinduism."
OHLINS: Vi kan inte nog varna för meditationsgården Berget. Vi har varnat sedan många år tillbaka på grund av det ockulta utbud som gården står för (gå till Mysticism -HÄR- ). Bibeln varnar för alla slags övningar och tillbedjan från österländsk religion och annan främmande religion, bland annat i 5Mos. 13-14. (Det var hit som Livets pastorer åkte under Ulf Ekmans ledning för att djupmeditera).
Bytte yoga mot Jesus – fick inre harmoni
Läkare: ”Yoga är religion”
”Kommer från andra religioner”

ISRAELNYHETER: FN samlas, Israel kritiseras och palestinierna har mördare som förebilder

 

ooo

The Gathering … Cuz America is the New Israel
samma NAR som i Sverige

888

GLOBALISTER HYLLAR GLOBALISTEN OBAMA

Det är sista dansen med Obama. Den amerikanska presidenten, som snart lämnar Vita huset, hyllas nu unisont av två svenska statsministrar. Få presidenter har likt honom haft ett stöd över hela världen, säger Fredrik Reinfeldt (M).
Stefan Löfven: Krisen är global och måste lösas gemensamt (GLOBALT)
Bristen på pengar ett stort problem för FN
Margot Wallström: Enda vägen framåt är att vi hjälps åt globalt

OHLINS: Man kommer att radera gränserna och upprätta en världsskatt, låter nästan som på Jesu tid.

rr

OBAMA I FN

Both sides would benefit if Israel recognized it cannot permanently occupy Palestinian land and if Palestinians rejected incitement and recognized Israel's legitimacy, U.S. President Barack Obama said on Tuesday.

88

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

55

Tyskland är hem åt mer än 500 islamister – som kan utföra attacker på egen hand eller tillsammans med andra. Det menar landets inrikesminister Thomas de Maiziere, skriver Reuters. – Terrorhotet kommer både från utländska terrorister och fanatiska ensamvargar, säger han enligt nyhetsbyrån.

THE TRUMPET NEWS

WEEKLY WATCHMAN

rr

USA - RYSSLAND I FREDSAVTAL

OHLINS: Vilken förvirring? Nyss varnade man för krig mellan dem och plötsligt är det fred. Så tro absolut inte allt vad media sänder ut. Vi som har sanningen i vår hand vet ändå vart det här är på väg.
1/ Interrimavtal mellan Palesinierna och Israel.
2/Internationella styrkor placerade (troligen i Irak) kommer att övervaka den.
3/Efter X antal år från punkt 1 kommer delningen av Jerusalem.
4/Allt faller samman i ett världskrig och Messias återvänder.
5/De trofasta samlas ihop av änglar, de laglösa har redan samlats ihop i avfallet.
6/Nu ärver de trofasta Riket. De laglösa får gå bort från hans ansikte till dom.

Lägg märke till att Syrien tillhör område 7 i New World Orders karta. Man har redan planerat att dela in den här jorden i 10 områden. >>

55

ee

Startled residents of a Russian city inside the Arctic Circle have been posting photos of a local river that has mysteriously turned blood red. Photos published on Russian social media appear to the show the Daldykan River near the city of Norilsk flowing crimson >>

OHLINS: Samma sak hände med Krimhavet året innan Ukrainakrisen. Eftersom detta med blod skall vara ett tecken på jorden kan man ju undra om inte Gud vill varna oss? Vi förstår av profetiorna att ledaren i landet längst uppe i norr skall starta kriget på Herrens Dag. (HES 38-39) Här är en icke Kristen sida som tar upp fenomenet som tycks ha sin verkliga uppsving från år 2010 (märkligt men Gud vet ju) >>

CITAT: Some people are of the opinion that this phenomenon is a warning of the times to come, a period of tribulation or Armageddon. As strange as this phenomenon is, it seems that water in rivers, lakes and seas turning red is spreading to more and more bodies of water around the world. Fish and birds are dying by the thousands in such red bodies of water, due to this phenomenon. Sometimes referred to as a “red tide”, these events usually occur in estuaries and along the coastlines, although they can also occur in fresh water. The following table is a time line of this phenomenon.

dd

DET BÖRJADE MED TORONTO MEN SNART KOMMER EN NY VÅG!

Kära vänner den här artikeln från Jakob Prash och Moriel ministries gjorde oss bedrövade. Vi är rädda för att den här anden snart kommer utgjutas på ett kraftigare sätt än någonsin. Den orsakar stora splittringar och nu tror vi att det snart är dags igen. Men den här gången kommer den på ett listigare sätt, så att bara de som har ber Gud om urskiljning kommer förstå källans ursprung.

Hos 4:11 Otukt och vin, gammalt eller nytt, (New Wine) tar bort förståndet. (Heb: Urskiljningsförmågan)

yy

DOM ÖVER GUDS HUS - PROFETISK SYN AV ICKA BJÖRKDAHL

Läronämnden: Nej till vigseltvång
"Det ska med andra ord även framöver vara möjligt för en präst som menar att äktenskapet utifrån Bibeln är en förening mellan en man och en kvinna att neka till vigsel mellan ett samkönat par, anser läronämnden. Man motsätter sig att ”vigningen till präst villkoras så att varje präst ska vara skyldig att genomföra vigsel av samkönade par” och menar att ett sådant krav inte är av ”konstitutiv karaktär”. Kyrkan och dess enhet konstitueras av evangelieförkunnelsen och sakramentsförvaltningen, skriver man i yttrandet och menar att det strider mot kyrkans ordning att införa villkor av icke-konstitutiv karaktär som skulle begränsa biskopens vigningsansvar."
OHLINS: Kampen kommer troligen att fortsätta men detta är goda nyheter för alla som vill följa Guds ord och stå för det.

ee

VAR GÄRNA LITE UPPMÄRKSAMMA PÅ DENNA KONFERENS/INFILTRERAT AV NAR/LATTER RAIN?
ARRANGÖR Nationellt nätverk för väckelsekristendom (latter rain?)
SE KARINS NYHETSBREV

OHLINS: NAR/LATTER RAIN smyger sig in i nästan alla församlingar idag, De talar ofta om en sista jätteväckelse, aldrig om ett stort avfall. Upprättelsen till denna jätteväckelse skall komma genom nya Apostlar och Profeter som skall lära ut Dominionism eller Kingdom Now. Det här finns i nästan varenda Trosförsamling idag och förra konferensen som hölls i Runemo var temat: Profetiskt och apostoliskt ledarskap!
Du kan läsa vad som sas i sammandrag HÄR. Men ingen sa något tydligen om att försvara evangeliet från att förändras så att dess mening mister sin rätta betydelse. (TEREO) Man missade kanske det viktigaste?

Mat 28:18 Då trädde Jesus fram och talade till dem och sade: Jag har fått all makt (EXOUSIA) i himlen och på jorden.19 Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn 20 och lär dem att hålla allt (TEREO) vad jag har befallt er (LÄRAN). Och se, jag är (EGO EIMI)(JHWH) med er alla dagar intill tidens slut.

1/Detta evangelium skall predikas för alla folk
2/De som omvänder sig till Herren skall döpas in Guds namn (ONOMA)
3/Lära dem att hålla allt (TEREO) vad jag lärt er
4/ skall jag är (Ego Eimi) JHWH vara med er tills tidens slut
Vi måste ha missat någonting här? Det finns ett villkor inbakat här!

Punkt 4 gäller bara om Punkt 3 uppfylls.

Punkt 4 Barnes Kommentarer:
Jag är med er med min Ande, och min omsorg. Jag skall då styrka er och jag skall assistera er och peka ut vägen för er. Detta visar också att Jesus Kristus är Gud, om han bara var en man av många i den här världen, skulle han aldrig kunna stå för dessa löften.

Villkoret är Punkt 3


Lärande dem att hålla (TEREO) allt vad jag lärt er! Det är precis vad vi saknar idag?
Grekiska ordet TEREO står här ihop med Guds ord. Jesus var ju profeten och Guds Son som skulle komma och lära oss allt. (JOH 4)

Vi skall alltså undervisa och lära människor att vakta. Vakta på vaddå? Lära dem att vakta så att inte någon kommer och förändrar den ursprungliga meningen med undervisningen. Så att det plötsligt framstår som om det betyder något annat. OBS! lovar Jesus att han skall vara med oss med sin närvaro på ett särskilt sätt!

Vi förstår inte att just detta är Kärleken från Gud (Agape) och detta skriver alltså på den tid Gnostiscismen infiltrerade församlingarna. Och det gäller samma sak när nu Nygnosticisterna (Trosrörelsen) infiltrerar våra församlingar med in Dominionism och Kingdom Now. >>
1Joh 2:1 Mina barn, detta skriver jag till er för att ni inte skall synda. Men om någon syndar, har vi en som för vår talan inför Fadern - Jesus Kristus som är rättfärdig. 2 Han är försoningen för våra synder, och inte bara för våra utan också för hela världens. 3 Vi vet (GINOSKO) att vi har lärt känna (GINOSKO)honom, när vi håller fast (TEREO) vid hans bud. (LÄRAN) 4 Den som säger: "Jag känner honom" och inte håller fast (TEREO) vid hans bud, (LÄRAN) han är en lögnare och sanningen finns inte i honom. 5 Men hos den som håller fast (TEREO) vid hans ord (LOGOS) har Guds kärlek (AGAPE) verkligen nått sitt mål. Så vet vi (GINOSKO) att vi är i honom.

Ginosko betyder: Att lära känna någon genom erfarenhet och beröring! ¨

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

"Jag är inte pastor trots att jag är kvinna utan på grund av att jag är kvinna, eftersom Gud har skapat mig precis som jag är med de gåvor och den kallelse han lagt ner i mig. Guds rike behöver inte människor som skriver kvinnor på näsan att de inte är fysiskt och psykiskt tillräckliga. Vi behöver se människor och bekräfta de gåvor vi ser och säga: Gör det Gud kallar dig in i, våga gå trots att så många kanske inte har gått före. Se inte dina erfarenheter (till exempel barnafödande) som ett betungande ok, se det som tillgång som Gud vill använda. Lyd inte människors tyckande om dig – lyd Gud! Spring uthålligt i loppet – ge allt! Stående tillsammans som män och kvinnor, med våra olikheter, blir vi en avbild av Kristus." (Frida Nyberg)
OHLINS: En bra debattartikel som svar på Jerker Sjölanders artikel som saknade både ödmjukhet, insikt och kunskap.

Håll fast vid Bibelns äktenskapssyn
"För de flesta vanliga sekulariserade människor gäller fortfarande att man uppskattar och strävar efter ett troget långsiktigt äktenskap. Det beror på att vi är skapade av Gud och Guds lag finns skriven i våra hjärtan, även om vi saknar kristen tro. Den sexliberala propagandan får därför inte fullt genomslag i enskilda människors liv. Men den sexliberala utvecklingen har påverkat västvärldens kristna kyrka. Det gäller inte bara teologiskt liberala kyrkor, med en mindre strikt hållning till bibeltexterna och kristen tradition. Även i karismatiska kyrkor, med en hög bibelbekännelse, går skillnaden mellan lära och liv isär. Listan kan göras lång på otrohetsaffärer och kraschade äktenskap bland ledare i karismatiska sammanhang. :::Vi måste klara av att pastoralt hantera människors svaghet och brottningskamp med livet, samtidigt som vi håller fast vid de kristna idealen. Erfarenheten just nu är att de historiska kyrkorna är bättre på detta än evangelikala och pingst-karismatiska församlingar. Den utveckling vi sett på dessa områden inom västvärlden kan väl bara sammanfattas på ett enda sätt; vi ser avfallet komma i kyrkan." (Stefan Swärd)

Anna Kinberg Batra får en klapp på huvudet
"Att AKB inte lyckades slå hål på isen i relationerna mellan Sverige och Israel är en bedrift som bara överskuggas av att Sverige överhuvudtaget har lyckats tillskansa sig rollen som västvärldens mest israelfientliga land. Det enda som krävs för att ändra på detta är att Sveriges regering entydigt tar avstånd från de uttalanden som resulterade i att inte bara Margot Wallström utan också Carl Bildt kom att betraktas som personae non gratae i Israel: Wallströms anklagelser om utomrättsliga avrättningar och Bildts förlöjligande av Israels oro över hotet från Iran.
...Denna position är nämligen inte komplicerad, utan skitenkel: palestinierna har rätt, Israel har fel, judarna måste bort så att allt blir bra igen. Ingen sansad bedömare av konflikten är av denna extrema åsikt och så länge svenska beslutsfattare i likhet med AKB ger uttryck för den som om den vore ett neutralt sakförhållande lär de iskalla relationerna mellan Sverige och Israel bestå." (Paul Widen)

De "andra" palestinierna
ISRAELNYHETER: "Khaled Abu Toameh skriver om världssamfundets fixering vid palestiniernas öde, men man bryr sig bara om dem som på något sätt kan kopplas till Israel. Palestinierna i arabländerna glöms bort även om det är just de som har det sämst ställt. ..."Närmare 3 500 palestinier har dödats i Syrien sedan 2011. Men eftersom dessa palestinier dödades av araber och inte israeler, är detta faktum ingenting som mainstreammedia eller "människorättsorganisationer" tycker är viktigt att lyfta fram..."

 

tt

VÄRLDSREGERING PÅ GÅNG

The top 42 leaders on planet Earth who govern our planet. Some 85% of global GDP is represented at the G-20. These policymakers now desire Global Governance (NWO/världsregering) per Agenda 2030 which was adopted in September 2015 by our 93 member United Nations (blessed by Pope Francis of Rome).

OHLINS: Man kan se frågor på facebook och andra forum där folk ställer sig frågan: Vad händer i världen? Jur skall detta sluta? Väldiga rörelser i "folkhavet" orsakat av Hästarna/Vindarna. Upp kommer ett vilddjur som både är politiskt och religiöst i sin natur. Var nu beredd Kristi Brud, för den slutliga striden innan den riktiga brudgummen kommer tillbaka igen. Frågan är hur många kommer att orka stå emot trycket som nu kommer? Sanningen är den att de flesta av våra ledare inte har den blekaste aning om vad som nu håller på att ske. Istället kommer man att göra sig ett med systemet för "Rikets skull"

Flera domar för kristen mission
"En av dem som både åtalats och dömts till böter för olaglig missionsverksamhet är den amerikanske baptistpastorn Donald Ossewaarde, stationerad i staden Orjol, 35 mil söder om Moskva. På hans blogg kan man läsa hur han i augusti greps av polis i sitt hem när han ledde bibelstudier, och kort därpå dömdes att betala 40 000 rubel i böter."

Dani Dayan: The idea settlements are main obstacle to peace is ‘nonsense’ (Eng)
ISRAELNYHETER: "Israeliskt byggande i bosättningarna är igen aktuell och ingenting har förändrats. Emot sunt förnuft och internationella överenskommelser fördömer omvärlden Israel när de bygger bostäder för sina invånare. Israels generalkonsul i New York, Dani Dayan har något att säga om saken.

uu

CHIPS UNDER HUDEN

Ett chip under huden kan redan idag användas för att blippa upp portar och ta dig in på gymmet. SL undersöker nu om det här kan bli en framtida biljett på buss, tåg och tunnelbana.

OHLINS: Den här profetiska synen upplever vi stämmer in i det Herren nu talar om till flera. Nämligen ur Jes 66 där vi tror det handlar om "de laglösa" (Ogräset) och "Bruden" (Vetet). Obs! Jämför Jes 66 med Heb 12:22-29

WEEKLY WATCHMAN

THE TRUMPET NEWS

EN INTRESSANT KRÖNIKA: Sverige har misslyckats och Sverige har inga svar
Över hela världen går en inommuslimsk väckelse och muslimsk radikalisering som också når svenska förorter. Med vapen som våld, hot och utfrysning men också med inflytelserika satellit- och nätkanaler håller islam på att likriktas och radikaliseras. De moderata muslimerna står precis som Sverige i stort tysta och handfallna inför utvecklingen. Ett sekulariserat samhälle med sekulariserade innevånare kan se utvecklingen och kan skrämmas av den men har inga svar.

YX-ESKIL blev frälst och eldade upp sprit för 60,000 >>

Dags stå upp för förföljda kristna
"Världens kristna befolkning lever än i fara. Just nu bedriver radikala islamistiska organisationer som Daesh ett ”heligt krig” emot dem som bekänner sig till den kristna tron. Likt nationalsocialisterna så vill man utradera dessa, ty om en enda kristen överlever så anses det vara ett hot mot hela den värld som Daesh försöker bygga upp. Vi som lever i sekulariserade länder verkar oförmögna att se detta. Vi verkar fullkomligt oförmögna att vakna upp ur vår naiva världsbild och inse att den radikala islamismen inte allena är ett problem för Syrien. Kristna är i dag den mest förfölja gruppen i hela världen. I många länder blir man mördad eller uthängd om man är troende kristen, och detta som ”aldrig får hända igen” är nu på väg. Denna gång har vi dock en chans att rädda miljontals liv. Endast vi här i västvärlden har en chans att rädda denna folkgrupp från ett massmord som inte skådats på över 70 år." (Christoffer Andersson, Simon Sjögren)

uu

Sverige har under en längre tid byggt upp obalanser i ekonomin, och en framtida kris riskerar att bli än värre än krisen under 1990-talet, enligt en rapport från tankesmedjan Intelligence Watch som bedriver analys och opinionsbildning inom hållbar utveckling. Kombinationen av kostnader för flyktingmottagandet, bristande integration och finansiella obalanser bäddar för en allvarlig och svår situation för svensk ekonomi när konjunkturen vänder", skriver Fredrik N.G. Andersson, Andreas Bergh och Anders Olshov vid tankesmedjan Intelligence Watch på Dagens Industris debattsida. De har nyligen tagit fram en rapport med titeln "Sverige in i dimman - ett obehagligt sannolikt krisscenario".

OHLINS: Kommer ni inte ihåg att det sades att detta med flyktingarna skulle bli vinstgivande för Sverige. Jag tror att vi har hört så mycket lögner så vi blir alldeles förvirrade och tagna på sängen när detta sker. Glöm inte att många säger att Sverige är ett försöksland när det gäller att manipulera fram en Ny Världsordning. (Upp 13) Den religiöse ledaren för detta system besöker ju snart landet. Innan samlas man för en jättekonferens i Stockholm som avslutas dagen innnan han kommer. Är verkligen detta en slump eller? Nej det tror vi inte alls! Det här är exakt samma makter bakom som när påven dök upp på video under en ledarkonferens hos Kenneth Copeland. >>

88

NAR/LATTER RAIN - SE UPP FÖR DE LAGLÖSAS VILLFARELSE VI ÄR REDAN VARNADE (2 PET 3:10-17)

I’ve written a series of posts about Brian Simmons because I consider his new “translation” of the Bible, the Passion Translation, to be one of the most dangerous developments in the New Apostolic Reformation (NAR).

I recently ran across a television interview Simmons did last year on “Sid’s Roth’s It’s Supernatural,” where he makes a number of startling statements about his so-called translation–statements showing just how dangerous it is. I’ve highlighted some of those statements below, but before I list them, I want to be clear: this new translation of the Bible is not something that’s on the radical fringes of the NAR. It’s been endorsed by some of the movement’s most influential apostles and prophets, including Bill Johnson (of Bethel Church in Redding, Calif.), Che Ahn (formerly of HRock Church in Pasadena, Calif.), and James Goll (Encounters Network). And it’s selling very well. It needs to be on your radar. And if you know anyone who’s thinking about using it, warn them to run. I’ll show you why.

OHLINS: Nu har NAR/Latter Rain apostel Brian Simmons påstått att han har fått en speciell auktoritet att översätta bibeln. Han menar att det kommer en ny översättning snart med nya skriftställen. Nu till en allvarlig sak som vi tror uppfyller just 2 Petr 3:10-17 bokstavligen. Han påstår att han gjort en resa till himlen och fått ta emot ett helt nytt kapitel i Johannes som handlar om ändens tid. Eftersom bibeln varnar oss för att lägga till eller dra ifrån så är detta otroligt allvarligt.

2 Petr 3:3 Framför allt skall ni veta, att i de sista dagarna kommer det människor som drivs av sina begär och som förtalar och hånar er 4 och frågar: "Hur går det med löftet om hans återkomst? Ända sedan våra fäder dog förblir ju allting precis som det har varit från världens begynnelse." 5 De som påstår detta bortser från att det för länge sedan fanns himlar och en jord som uppstod ur vatten och genom vatten, i kraft av Guds ord. 6 I vatten och i kraft av Guds ord dränktes den dåtida världen och gick under. 7 Men de himlar och den jord som nu finns har i kraft av samma ord blivit sparade åt eld och förvaras till den dag då de ogudaktiga skall dömas och bli fördömda. 8 Men glöm inte detta, mina älskade, att en dag för Herren är som tusen år och tusen år som en dag. 9 Herren dröjer inte med att uppfylla sitt löfte, så som en del menar. Nej, han har tålamod med er, eftersom han inte vill att någon skall gå förlorad utan att alla skall få tid att omvända sig. 10 Men Herrens dag kommer som en tjuv, och då skall himlarna försvinna under våldsamt dån och himlakroppar upplösas av hetta och jorden och de verk som är på den inte mer finnas till. 11 Då nu allt detta går mot sin upplösning, hur heligt och gudfruktigt skall ni då inte leva, 12 medan ni väntar på Guds dag och påskyndar dess ankomst - den dag som får himlar att upplösas i eld och himlakroppar att smälta av hetta. 13 Men nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor, väntar vi på efter hans löfte. 14 Därför, mina älskade, eftersom ni väntar på detta, gör allt ni kan för att leva i frid, rena och oförvitliga inför honom 15 och räkna med att vår Herres tålamod tjänar till er frälsning. Så har också vår älskade broder Paulus skrivit till er enligt den vishet som han fått, 16 och så gör han i alla sina brev, när han talar om detta. (ÄNDENS TID) I dessa brev finns en del som är svårt att förstå och som okunniga och obefästa människor förvränger (LAGLÖSHET PÅ HEBREISKA) till sitt eget fördärv - något som också sker med de övriga Skrifterna. 17 Därför, mina älskade, då ni redan vet detta, var på er vakt, så att ni inte dras med i de laglösas villfarelse och förlorar ert fäste.

Dessa människor förespråkar Dominionism/Kingdom Now som ofta fördolt smygs in i kyrkorna. Vi skulle tro att de flesta är infiltrerade av detta och håll utkik efter jättesamlingar och jättekonferenser, vilket brukar vara kännetecknet på att de redan har infiltrerat. De menar att Guds Rike måste sättas upp här på jorden innan Jesus kan komma tillbaka igen. Den här röran kommer att leda till en falsk Jesu tillkommelse.

Väckelse – att gå från förgården in i det heliga
"Jag skriver inte detta för att vara någon form av ”party spoiler”. Men jag ser ändå ett behov av att i viss mån nyansera bilden. Framträngandet av Guds rike måste enligt Bibeln gå hand i hand både med dom och med frälsning. Dom över synd och falskhet, ljumhet och kompromiss – det är detta som är Johannestjänstens ärende. Men självklart också med förlåtelse, helande och befrielse – just det som Jesus har kommit till världen för att ge oss. En djupgående väckelse bland Guds folk går inte att tänka sig utan att båda dessa dimensioner finns på plats. Guds Ande har kommit till den här världen för att överbevisa oss alla om ”synd och rättfärdighet och dom” (Joh 16:8). Att be om andlig förnyelse måste därmed vara detsamma som att välkomna också Guds heliga och renande eld.
Och o, att den redan brann! (Olof Edsinger)

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

Manipulerande när SR skildrar Israel
"SR skickar alltså en korrespondent, Jesper Lindau, till Gaza för att uppmärksamma "jubileet". Hans uppdrag tycks varit att skildra hur förstört Gaza fortfarande är, och hur människorna hindras av Israel att få hjälp. Inslagen blir märkliga, därför att uppdragets karaktär krockar med vad Lindau faktiskt ser och hör. Han väljer att berätta om husruiner och bostäder som inte ens skulle vara värdiga för hundar, men mellan meningarna hör man att klasskillnaderna är stora och att Hamasregimen bygger hus för sina egna, liksom hus byggs av andra arabländer och genom EU-program. Men Lundau ställer inga följdfrågor. Han gråter bara inslagspassande tårar. Ingen analys. Men fortsatt manipulering." (Siewert Öholm)

Abbas tid går mot sitt slut - vad kommer sen?
"Abbas och de palestinska myndigheterna förlorade redan 2007 kontrollen över Gaza  till Hamas, nu håller samma sak på att hända på västbanken. Lokalvalen i oktober förväntas bli en seger för Hamas och det kan bli början till slutet för de palestinska myndigheternas och Fatah. De senaste tiderna har Fatah terroristceller i Nablus stridit mot säkerhetsstyrkor och det är fullt möjligt att de kommer att ansluta sig till Hamas efter en eventuell valseger."

Allas krig mot alla är USA:s mardröm
"USA-stödda styrkor strider sinsemellan och Turkiet går in med ”stövlar på marken” . Konflikten i Syrien har blivit farligare, mer komplicerad och därmed mer svårlöst."

Walter: Inte min egen tolkning
"Virk säger att ”Walters tolkning av både Koranen och sunnah är grovt felaktig”. Saken är den att jag inte gjort någon egen tolkning. Jag håller mig till den tolkning de främsta lärda inom islam gjort i sharia (fryst i början av 800-talet), som är en syntes av Koranen och sunnah. I Kairodeklarationen fastslog samtliga muslimska länder att mänskliga rättigheter skall underställas och tolkas enligt sharia. Så sent som 2006 fastställde i koncensus (ijma) de främsta lärda inom sunni, shia och sufi att de, som underkastar sig sharia, är muslimer. Det innebär enligt islamisk doktrin och sharia att de måste följa sharia i sin helhet." (Mona Walter)

Hundratals visade sitt stöd för Israel
"Många kristna Israel-vänner hade kommit för att vara med vid manifestationen. Här fanns till exempel en liten grupp kristna bikers, som kommit hit på motorcyklar draperade med israeliska flaggor. – Utan det judiska som grund har jag ingen kristen tro. På ett annat sätt kan jag inte se det som överlåten kristen, sa Mats Hedenby från Backyard MC. – Att förneka Israel vore också att förneka den enda stat som är en demokrati i Mellanöstern. Så jag är här för att stå upp för Israel både som kristen, och som en förkämpe för demokrati." (Världen idag)

Bilbrännaren kom till tro i fängelset
" Men egentligen vill han inte tala om bilbränderna, säger han när Världen idag når honom på hans arbetsplats KRIS, Kriminellas revansch i samhället. Han vill tala om Gud. – Jag levde ett mörkt liv förut, och det vill jag inte tala om. Jag vill tala om mitt nya liv. Emanouel berättar att han fick många reaktioner på inlägget, som spreds flitigt i sociala medier. – Jag har fått mycket bra gensvar. Men jag bestämde mig på ett möte i kyrkan igår att inte ställa upp media och tala mer om det, säger Emanouel Ivanovitj, 28 år. Vad han vill berätta om är hur hans liv förvandlades i en fängelsecell för ungefär fyra år sedan. – Jag fick ett starkt möte med Jesus i min ensamhet, en stark upplevelse av himlen. Det skakade om mig i grunden och förändrade allt, säger han. Den nya gnistan i tron gjorde att han klarade sig igenom de återstående åren på anstalten, där han avtjänade ett sexårigt straff för en rad olika brott."

 

66

JERUSALEM, Aug. 11 Christians, Jews and Muslims will unite in an unprecedented and potentially historic interfaith prayer and spiritual gathering in the Holy City from Sept. 4-11 called “Amen – A House of Prayer For All Believers.” Intended to create a single home for the world’s three major religions, “Amen” will play a featured part in the 2016 Mekudeshet Festival from Sept. 4-23 that will harness the city’s ancient powers to inspire artists, musicians and cultural figures from around the world to redefine their art and traditions and connect amid troubling times. Amen will seek to bring together Christians, Jews and Muslims who share a belief in one God and a boundless love for Jerusalem to dialogue, study, sing and pray together in one temporary house of worship. Amen will create both a physical and metaphysical space that will seek to encourage commonality rather than to sanctify age-old divisions, say Mekudeshet organizers. >>

Tricia Tillin : This is a temporary space, but will it lead to a permanent "Temple" of religion, ready for the Throne of Antichrist? How near are we?

?99

RYKTEN OM KRIG

First it was Germany, last Saturday (20 Aug) which began warning its citizens to "stockpile 10 days worth of food & water." One day later, the Czech Republic warned its citizens "prepare for the worst." Now Finland is warning its citizens too . . . "stockpile large quantities of food and water, something bad is coming." The warnings are being issued word-of-mouth throughout Finland, and being done very quietly but quickly. Finland shares a 1300 mile border with Russia as shown below.

Mat 24:6 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Ty detta måste hända, men därmed har slutet ännu inte kommit.

EU och FN betalar för palestinsk kampanj mot Israel
"Ännu ett exempel på hur skattepengar från bland annat Europa går till palestinsk anti-israelisk verksamhet. Pengarna är tänkt att användas för att inkludera kvinnor i fredsarbetet men palestinierna använder dem för att driva internationella kampanjer mot Israel."

Israel behöver svenska frikyrkofolkets stöd
”Jag tror personligen att det är mycket viktigt att Israelvänner i Sverige slutar låta sig hindras av rädsla och öppet börjar visa sitt stöd för Israel”, skriver Israels Sverigeambassadör Isaac Bachman. Han vädjar här till svensk frikyrklighet: ”Det är av stor betydelse för Israel att ni tar ställning. Det innebär också ett stöd för Mellanösterns kristna. ... Jag vet att Israel har många vänner i Sverige men vet att också många – och detta gäller inte bara svenska kristna – tvekar att utåt visa sitt stöd. Även om jag kan förstå denna tvekan – då offentligheten ofta kommit att domineras av kritiska röster – är ett sådant ställningstagande ändå inte ett så stort steg som man kan tro. Utan tvekan ligger ännu mycket arbete framför oss, i fråga om att skapa en mer balanserad Israel-bild, men under mina fyra år i Sverige har jag ändå kunnat konstatera stora framsteg. Jag ser hur fler vanliga svenskar nu väljer att bemöta anti-israeliska artiklar i dagstidningarna. Också Israels ambassad i Stockholm är i dagsläget mycket mer aktiv i pressen än tidigare, samtidigt som vi har en stark närvaro i sociala medier. Ett annat exempel är just de årliga manifestationerna för Israel, som växer för varje år. Att stödja Israel borde falla sig självt, både som svensk och kristen. Både Sverige och Israel är liberala demokratier med religionsfrihet, yttrandefrihet och en fri press. Genom att stödja Israel stödjer man det öppna och demokratiska svenska samhällets värden.”

 

rrr

PROFETISKT STUDIE - LAGLÖSHETENS HEMLIGHET DEL 1 Del 2 NYTT!

THE TRUMPET NEWS

WEEKLY WATCMAN

Alla generationer behövs i kyrkan
"Jag skulle med emfas vilja säga att alla generationer behövs sida vid sida i våra församlingar och att det ger trovärdighet och djup åt evangeliet som det är vår uppgift att förkunna!"

77u

Ryssland har utan varsel inlett en storskalig militärövning och försatt sina styrkor i områden som gränsar till Ukraina och baltstaterna i full stridsberedskap, meddelar landets försvarsminister Sergej Sjojgu. (DI) >>

OHLINS: Exakt detta kan vi se nu!
Luk 21:9 Och när ni får höra om krig och uppror, så bli inte förskräckta. Ty sådant måste först hända, men det betyder inte att slutet kommer omedelbart." 10 Vidare sade han till dem: "Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike. 11 Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen.

Enligt vår ändetidstolkning har vi alltid sagt att Turkiet skall vända sig till Ryssland. Vi har även det synsättet att Putin är den som kommer att starta kriget på Herrens Dag (Harmagedon) Men vad det ser ut som måste Västmakternas NWO komma och upprätta fred innan det "smäller av". Då kommer Ryssland från norr med Kina från öster. Men det viktigaste av allt från ovan kommer Kungen själv!

Böneförbud på sjukhus
"Allt gudstjänstfirande på sjukhus i provinsen Zhej­iang har förbjudits av kinesiska myndigheter. Inte ens bön är tillåten. Åtgärden ses som ett steg i den alltmer hårdnande attityden mot kristna i Kina, enligt lokala kristna företrädare."

00

Burma drabbades tidigt på onsdagseftermiddagen, svensk tid, av ett kraftigt skalv. Jordbävningen hade en magnitud av 6,8. (AB) >>

qq

En kraftig jordbävning drabbade centrala Italien i natt. Minst 38 människor uppges ha omkommit, många är skadade och 150 saknas. – Staden finns inte längre, säger Sergio Pirozzi, borgmästare i den hårt drabbade byn Amatrice. (AB) >>

Mona Walter: Islam accepterar inga läroavsteg
"Det Kashif inte nämner är att muslimer som vill leva mer sekulärt inte är skyddade från islam och således blir dess offer. ...Kashif påstår att Koranen fördömer bokens folk, kristna och judar, som enligt Kashif skall ha bedrivit religiös förföljelse och krigsföring mot muslimer. Detta påstående är falskt. Bokens folk var i minoritet i Mecka och Medina under Muhammeds tid. Inte i någon islamsk skrift, haditherna eller Muhammeds sunna (självbiografi), står det om denna förföljelse som Kashif påstår. Däremot står det om när profeten Muhammed drev ut de tre judiska stammarna när han kom till Medina då de inte ville underkasta sig islams lära. Han massakrerade männen och tog kvinnor och barn som slavar. Detta skedde åren 623-627. Det var alltså profeten Muhammed och hans följare som tog initiativet till denna krigsföring och förföljelse av bokens folk, vilket görs av IS än i dag..."

När mördade palestinier blir en ickenyhet
Paul Widen: "Den statsapparat som ligger bakom mordet på Ahmed Halawa tar under innevarande femårsperiod (2015-19) emot 1.5 miljarder kronor i bistånd från Sverige. Ord som ”demokrati”, ”mänskliga rättigheter” och ”statsbyggande” duggar tätt på det svenska regeringskansliets hemsidasom förklarar syftet med miljarregnet. Att den Palestinska myndigheten präglas av nepotism och brutal förföljelse av politiska motståndare har varit känt sedan mitten av 1990-talet. Trots detta fortsätter de svenska biståndsmiljarderna att betalas ut. ... När palestinier dödas av Israel brukar det som regel betraktas som nyhetsvärdigt på svenska nyhetsredaktioner. Bilder på döda palestinier har vid åtskilliga tillfällen till och med hamnat på svenska dagstidningars förstasidor – när Israel kan utpekas som skyldig. Ahmad Halawas öde lär dock inte ens föräras en notis i Sverige, eftersom han mördades av den Palestinska myndigheten."

88

Vem kan stå emot Tsunamin? Pastorer dras från grunden mot Rom!

Citat Tricia Tillin:
This is the way it's going everywhere it seems. 500 years since the tide turned and now a tsunami approaches, and where are the men of God prepared to give their lives for truth?

OHLINS: Vi har sett liknande tendenser här i Sverige också. Vi har också mottagit mail från läsare om oroväckande tendenser hos en del Pastorer som vi trodde annat om. Vi måste påminna om en profetia vi fick för några år sedan: Det kommer en tid då många kommer att falla av, De ni minst anar kommer då att vända er (De Troende på den smala vägen) ryggen.