Svenska Folkbibeln och Psaltaren - Och Kristna böcker

<< Tillbaka

Folkbibeln är en översättning som vi rekommenderar. Den har varit slut i tryck men kommit ut i en ny utgåva. Genom att köpa genom sponsorlänkarna genererar beställningar som görs via våra länkar en del till arbetet att driva denna hemsida.

VI REKOMMENDERAR SVENSKA FOLKBIBELN

SlimlineStor skinn

Slimline (Svart skinn) - smidig och tunn - Storformat (Skinn svart) - stor text och lättläst

Pris på CDON.com (reservation för ev prisändringar - fri frakt från 600 :-)

Följande har alla Folkbibelns översättning

 

PSALTAREN (Folkbibeln)

Provöversättning av Psaltaren i språkligt reviderad utgåva. Under tre tusen år har människor hämtat tröst, kraft och vägledning i Bibelns mest älskade bok, Psaltaren. De 150 psalmerna famnar livets olika skiftningar, både det ljusa och det mörka, och leder läsaren in i bönens djupa möte med Gud. Svenska Folkbibelns översättning av Psaltaren publicerades första gången 1998. Som ett led i ett framtida revideringsprojekt presenteras här Psaltaren i en fräsch och förnyad språkdräkt, grundligt reviderad och granskad utifrån den hebreiska grundtexten. För att ge läsningen ytterligare en dimension är denna utgåva rikt illustrerad med 31 foton i fyrfärg. Dessutom ingår en utökad notapparat som bl a lyfter fram Psaltarens profetior om Kristus, samt tre bibelläsningsplaner som ger vägledning in i Psaltarens olika teman och hjälper dig att finna den psalm du behöver.

 

Pris på CDON.com 159 :- >>

BÖCKER AV SVEN REICHMANN

BÖCKER AV MATS MOLÉN

Han är en av de skickligaste Apologeterna i Kristenheten som visar att evolutionsläran är fel

(Profetiska) BÖCKER AV DAVID WILKERSON

(Profetiskt) HOLGER NILSSON

ROGER OAKLAND (rekommenderas)

En bok alla som kan engelska just nu borde ta och läsa. Är den Eukaristiske Jesus samma Jesus som Bibelns Jesus? Eller är det en "annan" Jesus?