Profetisk analys NWO i utveckling av Peter Eyre

<< Tillbaka

Obs! Denne Peter Eyre som sagt detta är annars kritisk till Israel! (Det är bra att veta om)

Konspirationsteorier eller en djävulsk plan? Mycket kan sägas om det som nu är fakta och utspelas just nu framför våra ögon. Arabvåren har vi sett och så kom "Ockupera" Wall Street rörelsen som sedan spritt sig över hela jorden blixtsnabbt.

ygy

Samtidigt stiger Vatikanen fram och vill ha en ny global ekonomisk ekonomisk världsordning baserat på en global auktoritet (Världsregering) Det är exakt vad Upp 13 säger skall ske. Påven samlade sedan ledare för samtliga religiösa grenar för att samtala om fred på jorden. (1 Tess 5) (Religion - Politik - Ekonomi) Vi rekommenderar att ni läser den här posten på Truereformation.Net - Vatikanen och New World Order >>

Nyligen intervjuvades Peter Eyre som är konsult och Poitisk analytiker på TV. Han fullkomligt chockade TV reportern när han gav sin syn på världsläget. Han sa att allt som ni ser hända nu i exempelvis Grekland är att de bakom NWO vill ha sin vilja fram.

Här följer lite axplock:

TV: Nu när Papandreu är ute och förre ECB chefen Lucas Papademos den nya ledaren har Grekland nu en chans att klara uppp det här och komma igenom?

euu

PETER: Nej jag tror inte det utan vi får ställa tillbaka klockan till den ekonomiska krisens början. Det här var en noga planerad händelse av NWO som har makten att stänga varje företag eller land som inte går deras vilja. Vi såg att Irland blev det 1:a landet som utsattes för påtryckningar. Sedan kom Grekland,Portugal och nu är tydligen både Italien och Spanien under press. Egentligen spelar det ingen roll vem som sitter vid makten i dessa länder. För det finns människor som kontrollerar alla händelser just nu. Det är alla dåliga transaktioner i hushållningen av ekonomin som har skapat de här problemen.

o

TV: (Förvånad!!) Mycket intressant det är alltså en konspiration bakom allt vi ser, men vilka är då de här mäktiga människorna bakom alltsammans som drar i trådarna?

PETER: Jag vill helst inte använda namnet konspiration för så öppnar man genast upp för att bli förlöjligad. Bluff företag skapar lånebubblor av ren girighet och bankerna släpper till riskabla lån till det och i slutändan får vanliga människor betala för deras girighet.

TV: Men menar du att man på det sättet nu även har kontrollerat att en så kallad arabisk vår även kommer att bli en Europeisk vår? (Ockupera-anda i Tyskland >> )

PETER: Den arabiska våren är ett perfekt exempel på hur det här kan komma att utspela sig. Kom ihåg att de här bakom NWO är mäktiga nog att gå emot varje land både ekonomiskt som militärt som de väljer. Bakom allting som du ser hända just nu är en mästarplan som jag kallar för en ny världsordning (NWO)

t

uhh

När man har dessa 3 saker i sin hand så har man ekonomin i sin hand. Och har man ekonomin i sin hand så kan man börja manipulera och styra världen och det är vad vi ser här utspelas i bland annat Grekland. SLUT CITAT

Upp 13:4 Och de tillbådo draken, därför att han hade givit vilddjuret sådan myndighet; de tillbådo och vilddjuret och sade "Vem är lik vilddjuret, och vem kan strida mot det?"

Och de tänker tydligen fortsätta med den kontrollen för att underlägga sig alla jordens invånare.

Upp 13:16 Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex.

Men som tur var finns det en som redan har vunnit seger över dem,

Upp 17:14 De skall strida mot Lammet, och Lammet skall besegra dem, tillsammans med de kallade, utvalda och troende, eftersom han är herrarnas Herre och konungarnas Konung."

Mvh Janne Ohlin

________________________________________________________________________________