Profetiskt: UNSEALED PROPHECY 12/9-10

<< Tillbaka

EN POTENTIELL ANTIKRIST BYTER KARRIÄR

2009 gav jag en föreläsning som försökte visa hur Javier Solana hade uppfyllt NÄSTAN ALLA kriterier som stipulerats tidigare, rörande den genialitet som tillskrivs Antikrist – FÖRUTOM inom fältet handel och ekonomi. Under det gångna året har han etablerat sig själv som en rådgivare värd att lyssna till inom fältet global ekonomisk samverkan. Artikeln nedan är bevis för detta karriärhopp.

Det är utomordentligt viktigt att ENPI/WEU/Rek666-teorin fortsätter att granskas tills den sista möjliga vägen vidare har passerat. Vår ovetskap om vad vi inte vet och förstår borde inte få oss att helt bortse från det vi faktiskt ser och vet. Jag vill medge att jag upplever hela den här grejen med att vaka som lite tröttsam, förvirrande och irriterande. Varför? Därför att för dem som redan förstår teorin (eller är villiga att ta tiden att läsa presentationen på denna hemsida som kallas ’Kristi Återkomst’) så är det tydligt att Javier Solana gick från att vara toppkandidat till att vara en väldigt osannolik kandidat då han meddelade sin pensionering i juli 2009. Så när han faktiskt pensionerades från EU och inte tog någon annan uppenbar ’permanent’ EU-post, dalade hans stjärna vad gäller att någonsin kandidera som Antikrist igen.

MEN NU finner vi att han fullkomligt återskapat sig själv på den internationella scenen, och har händerna kvar i allt han gjort förr, och till och med utökat sitt expertområde. På den militära sidan är han involverad i NATO och kommande försök att omformulera och omvärdera NATO:s framtid. För EU har han en rapport på gång för den Spanska regeringen om Spaniens säkerhet sett från EU, i ett globalt perspektiv.

När det gäller fredsinitiativ så leder han en schweizisk-baserad, internationell organisation, som medverkar vid fredsförhandlingar i diverse oroshärdar i världen. Det ser ut som om man nyligen nått framgång i Spanien, i förhandlingar med baskiska separatister, och Solana verkar ligga bakom den.

Vad gäller fredsprocessen för Mellanöstern,  så rapporterades det de sista veckorna i augusti, att han var i New York som rådgivare för dem som skulle återuppta den nu återstartade fredsprocessen. Förra helgen rapporterades det att han skulle möta med FN:s generalsekreterare vid en tidpunkt då man diskuterade FN:s initiativ för att bli en mer pro-aktiv global spelare inom multipla, nya aspekter av globalt styre.

Javier Solana sitter också med i styrelsen för ett urval andra GLOBALA initiativ, inklusive särskilda för a) internationella hälsofrågor b) global vapennedrustning c) kontroll och eliminering av den internationella droghandeln. På ekonomisidan vet vi att han är topprådgivare för ’the Brooking Institute’, besökande ekonomiprofessor vid ’the London School of Economics’, och även vid ’Georgetown University’. Han är rådgivare för ett av Spaniens största börsbolag. Han är också president för ’ESADE Center’ för global ekonomi och geopolitik.

Så han fortsätter att röra sig i de högsta maktkretsarna inom globala affärer för militär organisation, säkerhetsplaner, fredsförhandlingar, nedrustningssamtal och ekonomiska spörsmål. Till en mindre grad är han involverad i internationella hälsofrågor och global kontroll av gränser och droghandel. Han är fullt engagerad, och inte den tillbakadragne, pensionerade äldre gentleman som en EU-företrädare beskrev det, när man lite klumpigt tillskrev Solana rollen som potentiell Antikrist.

Jag ogillar att Solana förblir en misstänkt kandidat, då andra TEORETISKA förståelser av profetia verkar förbli ouppfyllda, åtminstone på det sätt som dessa teorister förväntat sig. [  ] Det finns de som försörjer sig på [tolkning av profetia], och de borde ställas till svars för att de inte bevakar det här. Istället rör sig deras teorier på gränsen till periferin för biblisk profetia. Och ändå är inte teorin helt död ännu, tack vare energin hos dess huvudrollsinnehavare Javier Solana, som har återskapat sig själv för en tredje karriär.

Skulle en kris med världsvida proportioner inträffa, så skulle han vara i position att kliva fram och fylla nästan vilken roll som helst i GLOBAL eller EU-kapacitet. Han är FORTFARANDE i minst lika stor position att uppfylla rollen som Antikrist som någon annan på världsscenen, eller i världshistorien. Dessutom leder han den INTERNATIONELLA KRISGRUPPEN, grundad 1995, och tidigare ledd av amerikanske senatorn George Mitchell.

För dem som är konspiratoriskt lagda är han medlem av ’Club of Rome’, ’the Council of Foreign Affairs’ och, så sent som i juni 2010, Bilderbergarna. Den enda anledningen att inte hålla koll på honom är om man inte tror att Bibeln är Guds Ord, eller att den ens adresserar sådana frågor. Det finns miljarder sådana människor. Det finns även andra, såsom här och på websidan ’Fulfilled Prophecy’ som, jämte kanske 10 andra bloggar hoppas kunna vara bland de visa som Bibeln talar om vid tidsålderns slut. Vårt tålamod prövas, men svaret kommer troligtvis inom månader snarare än år.

av Adamantine

Hans inblandning i internationella affärer verkar växa nästan dagligen.
Begrunda dessa nyheter från den 10 september, 2010, från Genève, Schweiz. >> Den åttonde årliga konferensen för det Internationella Institutet för Strategiska Studier (IISS), under temat ’Styret av den globala säkerheten och den nya distributionen av makt’.