Profetiskt: Pastor Brian 24/2 SOLANAS RESPONS

<< Tillbaka

MINA TANKAR

Jag vill tacka Born to Watch >> för artikeln, som de fick från någon annan. Det är fint att se kristna arbeta tillsammans, det gör kyrkan komplett i Guds ögon. Det här är vad som stod ut när jag läste den google-översatta intervjuen med Javier Solana, EU:s förre utrikesminister.

För det första, så måste Israel anpassa sig till förändringar gällande medborgarskap hos sina grannar (inklusive palestinierna?). Kommer detta att betyda att judiska bosättare kan komma att inte räknas som medborgare av vare sig Israel eller Västbanken? Jag kan se hur förföljelsens frön sås ut av Antikrist i detta uttalande. Dessutom, förespråkar Solana att Israels säkerhetsstrategier måste förändras, vilket innebär att en traditionell fredsprocess inte är gångbar. Vad kommer att påtvingas Israel, och vem kommer att tvinga på det?

För det andra, är Solana ett Obama-fan. Jag har länge misstänkt att Obama gör mycket av Solanas arbete. Solana deltar vid de viktiga mötena, och Obama är språkröret. Vi ser att Obama inte är sympatisk gentemot biblisk kristendom, skymfar Israel, hyser en sekulär, humanistisk världsuppfattning, och vill bli som Europa, och då ser vi var Solana står också.

För det tredje, så är Solana upprörd över hur EU sköts. Han nämner inte Catherine Ashton vid namn, men är synbarligen upprörd över EU:s respons på världskriserna. Han ser ett tomrum, och det kliar i honom att fylla det tomrummet. Jag vet inte om han kommer göra det eller inte, men för någon som gått i pension, så verkar han hänga kvar rätt bra. Jag vet fortfarande vilken profetisk roll Solana spelar. Jag vet att han författade och signerade ENP-avtalet, som finansieras genom det sjuåriga ENPI-instrumentet, och startade den 1 januari, 2007, och avslutas den 31 december, 2013. Med talet om att bestraffa Israel ekonomiskt, kommer Solana att använda ENP och ENPI för att bestraffa Israel? Kaoset i Mellanöstern kanske blir katalysator för att tvinga någonting på Israel? Vad det blir, återstår att se. // Broder Brian

NYHETSLÄNKAR