Profetiskt: Pastor Brian 27/4 SIGILLEN

<< Tillbaka

VAD JAG VET

VAD JAG INTE VET

MINA TANKAR

Apokalypsens fyra ryttare är på gång. Men jag tror inte att vi är riktigt framme där ännu. Bibeln verkar för mig tydlig om att de sex sigillen, som innefattar de fyra ryttarna, kommer att starta då Antikrist går in i Jerusalem och genomför förödelsens styggelse. De händelser vi bevittnar idag är början på födslovåndorna, då nation reser sig mot nation, en tid av krigsrykten, och nyheter om katastrofer. När Antikrist rider in i Jerusalem, kommer satan att slungas ner, och det är då Gud kommer att lämna över världen till satan och hans anhängare för 3 ½ år.

USA är på fall. EU försöker att fylla upp tomrummet, men Catherine Ashton lägger EU i kaos. EU behöver en ledare, och när han dyker upp, måste han kuva tre mäktiga europeiska nationer, som ser ut att kunna bli Tyskland, Frankrike och Storbritannien. Trots det, måste han ändå kämpa mot Nord, Syd och Ost för Jerusalem. Det är v id denna tidpunkt som Antikrist, som jag tror kommer från EU, kommer att ta kontrollen över Östra Jerusalem, och uppfylla profetian om att den Heliga Staden ska trampas, kontrolleras, av hedningarna tills allt är uppfyllt 1260 dagar senare. Alla dessa händelser som världen kommer att gå igenom, får sin början i mitten av den 70:e [års]veckan.

Kaoset i Mellanöstern kn mycket väl bli den drivkraft som får EU och Västmakterna in i Mellanöstern. Libyen kan vara ett steg. Daniel 11:33-43 säger att Libyen, Egypten och möjligen Sudan (antika Etiopien/ Kush), kommer att underkuvas av Antikrist på hans väg till Jerusalem. Om det är dags nu, så måste vi fråga oss om Libyen och Egypten redan har underkuvats, och i så fall, om Sudan står på tur. Syrien är inte kuvat av Väst, så räkna inte med att några Västmakter går in i Syrien. Israel kommer att ödelägga Damaskus, så som profeterats i Jesaja 17. Återigen måste vi se till Skriften. Allt kommer att uppfyllas i sinom tid, och våra känslor måste ledas av dessa, samma Skriftord. Tills nästa gång. // Broder Brian

BIBELLÄNK

Matteus 24:6-8 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Ty detta måste hända, men därmed har slutet ännu inte kommit. Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. Men allt detta är bara början på ’födslovåndorna’.

NYHETSLÄNKAR

 

Obs! Nils Olov Nilssons nya bok: Anden och vi har beslutat : "Den svenska pingströrelsens förändringsprocess" kan du beställa här >> (Du väljer att betala med faktura smidigt och lätt)

___________________________________________________________________________________