Profetiskt: Pastor Brian 29/4 NÄRA VERKLIGHETEN

<< Tillbaka

MINA TANKAR

Om vi närmar oss Antikrists framträdande, så måste vissa saker äga rum, enligt Skriften. Jag tror att Daniel 11:33-43 är händelser vi ser i världen just innan Antikrist träder in i Jerusalem, genomför förödelsens styggelse, och då den sista 1260 dagarna innan Kristi återkomst börjar.

I Daniel 11 vet vi att Egypten, Libyen och Sudan kommer att underkuvas av EU/ Västmakterna. Jordanien kommer att skyddas från det västerländska kuvandet. I Jesaja [står det att] Syrien kommer att bli förstört, för att huvudstaden Damaskus kommer att helt utplånas. Oavsett om den syriska situationen orsakas av Israel eller ej,  så kommer Syrien att bli helt krossat. Senare, i Jesaja 17, ser vi att Israels (Jacobs) ära kommer att dala, och den lilla respekt Israel haft under de senaste 60 åren bleknar snabbt bort.

Händelserna utvecklas snabbt, och ibland är det svårt att få alla bitar på plats. Vi vet också från Hesekiel 38/39 att den Iran/ Ryska alliansen också kommer att hota och invadera Israel i den sista tiden. Turkiet, Sudan, Libyen kommer att inkluderas i Hesekiels allians, medan Jordanien och Saudiarabien inte kommer att göra det. Jag önskar jag visste exakt hur det hela hänger ihop, men ibland vet vi bara hur spelarna kommer att agera.

Centrum för alla profetior är Israel. Judar och kristna kommer att bli mer och mer hatade. Vad man än må tycka om Franklin Graham, så vill jag ta upp ännu en observation. Det ser ut som om det Vita Huset är rasande över Franklin Grahams intervju med CNN. Vita Huset kan ha stort tålamod med terrorister, diktatorer som Syriens Assad, men när det gäller att bli ställd till svars av en evangelikal kristen ledare, så går presidenten in i hat-ilska. Jag tror att Franklin sa som det var. Jag börjar undra om inte Franklin är vår moderna tids Amos, som ställde ledarna mot väggen.

Den amerikanske kristne blir mer och mer isolerad för varje dag. En dag kommer den förföljelsen att spridas som en smitta, och bli väldigt personlig. Den dagen kanske inte är långt borta.  // Broder Brian

NYHETSLÄNKAR

Obama har fram tills nu envist vägrat att lämna ut sin fulla födelseattest. Vita Huset har gjort uttalanden kring alla stora muslimska högtider, men inget uttalande kom inför påskhögtiden. >>

___________________________________________________________________________________