Profetiskt: Pastor Brian 3/5 BYTE AV FIENDE

<< Tillbaka

VAD JAG VET

VAD JAG INTE VET

 

MINA TANKAR

Osama bin Laden är någon som Västvärlden länge velat få tag i. På så vis är detta en bra dag, men jag tror att vi kan komma att se tillbaka på den här dagen som början av en mardröm. Låt mig förklara. Världen, särskilt Barack Obama, kommer att använda Bin Ladens död som ursäkt för att gå från att bekämpa muslimska terrorister till den judiska bosättarrörelsen, som de ser som de nya terroristerna som hotar världsfreden. Nu när Bin Laden är död, tror jag att världen kommer att vända blicken mot en ny trofé, Jerusalem.

När nu världen har fått sin man, kommer den att ljuga om att världen behöver en palestinsk stat för att kunna skipa fred i muslimvärlden, och vidare. Israel kommer att stå i vägen. Trycket på fred kommer vara stort, och det rapporteras att Obama skulle besöka Israel i Juni. Om han gör besöket, så blir det hans första, och det blir ett tillfälle att pressa Israel om fred en sista gång, innan världen vänder sig helt mot den judiska staten. Jag tror att Obama avvaktar med att visa stöd för en palestinsk stat innan han kan ge sig själv täckning. Den täckningen kan komma vid ett Israelbesök för att pressa fram fred, och då det misslyckas, kan han säga att han gjort allt han kan. Det kommer att ske vid den tidpunkt mellan juni och september, då jag tror att USA, från den stunden, kommer att stödja en palestinsk stat. Huruvida det visar sig i en nedlagd röst, eller en bejakande röst, återstår att se, men båda alternativen skulle göra det möjligt att vinna en omröstning i FN:s Säkerhetsråd.

Ja, det är goda nyheter , men hur goda de än låter, kan det sluta i en total mardröm för judar och kristna. Världen kommer att vända uppmärksamheten mot Israel, och  mot kristna som stöder den judiska staten, och förföljelsen kommer att starta på allvar i Jerusalem och de omkringliggande områdena på Västbanken. Bibeln säger att när Antikrist kommer in i Jerusalem, så kommer hednaländerna att trampa Östra Jerusalem, det bibliska Jerusalem, i 1260 dagar. Med Al Qa’edas ledare död, se om nu inte den judiske ledaren, Netanyahu, kommer att hamna på radarn, med stor press att ge efter för arab-blocket.

En sista grej: I skrivande stund, var är bilden på den döde Bin laden? Villfarelse?

//Broder Brian

BIBELLÄNK
1 Joh 5:14-15

NYHETSLÄNKAR

USA har bett Israel förtydliga ett uttalande av finansminister Yuval Steinitz, som indikerade att de skatteintäkter som öronmärkts för den Palestinska Myndigheten kommer att hållas tillbaka, med anledning av försoningen mellan Fatah och Hamas. Tjänstemän vid Netanyahus kansli sa igår kväll att, ”inget beslut tagits om icke-överföringen av pengar till den Palestinska Myndigheten”. >>

Netanyahus tal till minne av förintelsens offer: ”När Israels folk, och Israels försvarsstyrkor säger ”aldrig mer”, så menar de varje ord”. >>

___________________________________________________________________________________