Profetiskt: Pastor Brian 31/5 PUSSELBITAR

<< Tillbaka

VAD JAG VET

VAD JAG INTE VET

MINA TANKAR

Av alla tecken vi måste hålla koll på, så  bör vi se på Sudan. Det är en av länkarna i kedjan för att antikrist ska uppenbaras. Enligt Daniel, kommer EU-odjuret att behöva kuva Libyen, Egypten och Sudan (antikens Kush) på sin väg till Jerusalem. Det intressanta är att i juli är det meningen at Södra Sudan ska, som eget land, bryta med Norra, muslimska Sudan. Tydligen försöker Norra Sudan att provocera, och ta en gränsstad, innan landet delas. EU har fördömt detta drag. Om EU går in i Sudan, kan vi ha odjurets marsch in i Mellanöstern. Många kommer att missa detta tecken, men det kan vara ett av de viktigaste tecknen denna sommar. Om Antikrist snart kommer att uppenbaras, så måste Libyen, Egypten och Sudan kuvas. Två av tre är inte dåligt, men alla tre är guld. Om EU kuvar Sudan, så står Jerusalem på tur…

För det andra. Obamas Mellanösterntal var väldigt pro-palestinskt. Han talade väldigt judiskt inför AIPAC, men visade sina sanna färger i sitt första tal för icke-anhängare. Fall inte för villfarelsen. Om någon står fast vid sin uppfattning, kommer de att uttrycka det inför alla typer av åhörare. Obamas dubbeltal visar mig att han inte på allvar beskyddar Israel, utan är och kommer alltid att vara språkrör för Mellanöstern-kvartetten. Kvartetten ställer sig starkt bakom 1967 års gränser, så vad än Obama har sagt inför AIPAC håller inte vatten inför resten av världen. Han har viftat med rött kött inför Israels fiender. Jag uppfattar inte Obamas nekan till en palestinsk stat genom FN som pro-israelisk, utan att han spelar sina kort utifrån att han kan behöva göra det oundvikliga, att stödja en oberoende stat genom FN. Villfarelse, kom ihåg det ordet, är utbrett nu.

Rysslands Putin vill vara fullfjädrad ledare för Ryssland igen. Gog/ Magog visar sitt fula tryne vid en tidpunkt när Daniels profetior kan vara på väg att uppfyllas, när USA kan vara det sista judiska fästet på väg att vända sig mot det judiska folket, och nu kommer Gog/ Magog alliansen samman. Turkiet är Israels fiende, och Iran har nytt självförtroende, med sitt förbättrade kärnkraftsprogram. Ingen allierad skulle skydda Israel idag, och EU flyttar sina styrkor närmare Mellanöstern med sitt Libyenuppdrag. Man måste vara andligt blind för att inte se tecknen. Så många är det. Villfarelse, kom ihåg det ordet, och behåll ordet i ditt hjärta, så att du inte blir bedragen.
// Broder Brian

BIBELLÄNK
Daniel 11:40-45

”Men vid ändens tid skall kungen i Söderlandet drabba samman med honom. Kungen i Nordlandet skall då storma fram mot denne med vagnar och ryttare och en stor flotta. Han skall rycka in i länderna och svämma över och dra igenom dem. 41 Han skall också dra in i 'det härliga landet', och många länder skall falla, men dessa skall undkomma hans hand: Edom och Moab och huvuddelen av Ammons avkomlingar. 42 Ja, han skall sträcka ut sin hand mot länderna. Egypten skall inte slippa undan. 43 Han skall erövra skatter av guld och silver och alla slags dyrbara ting i Egypten. Libyer och etiopier skall följa honom. 44 Då skall han få höra rykten från öster och norr som förskräcker honom. och han skall dra ut i stort raseri för att förstöra och förgöra många. 45 Sina palatstält skall han slå upp mellan havet och helgedomens härliga berg. Men han går mot sin undergång och ingen hjälper honom." (Detta är innan Antikrist kommer in i Jerusalem för att sätta upp förödelsens styggelse.)

NYHETSLÄNKAR

 

 

 

___________________________________________________________________________________