Profetiskt: Pastor Brian 5/3-10

<< Tillbaka

ETT FÖNSTER PÅ FYRA MÅNADER

MINA TANKAR

Araberna har gett sitt ljumma medgivande till samtal på låg nivå som har liten chans att lyckas. Samtalen kommer att pågå under cirka fyra månader. Räknat från mars, så tar det oss in i juli för slutet på samtalen. Detta är lite efter mittpunkten av ENP den 14 juni, 2010. Daniel 12:5-13 säger att vid mittpunkten av den sjuttionde veckan, så kommer de visa (i Kristus) att förstå. Vad jag förstår, så är det vid mittpunkten, som de flesta punkterna i profetian kan länkas samman. Mycket av vad jag och andra rapporterar är spekulation, men när mittpunkten inträffar, så kommer det inte spekuleras bland de visa, men världen (de onda) kommer inte att förstå tiden, som många i kyrkan faller i. (Dvs, den så kallade ’kyrkan’. Övers. anm.)

De fyra månaderna kan komma att förkortas genom en Israelisk/ Iransk konflikt. Det hörs starka rykten om att Iran planerar krig någon gång under våren – sommaren, som om det händer kommer att stoppa fredsprocessen. Daniel 11 säger att krig bryter ut just innan mittpunkten, så vi kanske har upptakten, om Iranska ställföreträdare som Hizbollah, Hamas och Syrien attackerar Israel. Spekulationer för närvarande, men när det väl inträffar, så kommer det ske just så som Ordet sagt att det ska. Om fyra månader är allt världen ger för att återuppta fredssamtalen, vad händer då efter det?

Kvartettens möte den 19:e mars i Moskva kommer att vara det viktigaste på länge. Kommer EU:s Ashton att göra ett uttalande? Solana kommer att tala i London den 18:e mars, om EU och globalt styre. Låter som om han fortfarande smäller högre än Ashton, och för att ENP ska vara ’det’ så måste också Solana vara Antikrist, som jag ser det. Ett fönster på fyra månader, det är kanske allt världen har kvar innan helvetet brakar loss.

Dessutom har Netanyahu sagt att man har ett tio månaders fönster för byggnation i Västbanken, vilket inkluderar Östra Jerusalem. Om inget drastiskt inträffar ( som t.ex. krig), så kommer det vara mycket pressat att försöka återuppbygga templet klart till september 2010, för det är då tiomånadersfönstret stängs. Återigen så finns det mycket därute som vi måste hålla ögonen på, och jag vet att Gud låter allt komma i Sin tid. Tio månaders eller fyra månaders tidslinje, så inrättas allt enligt den viktigaste tidslinjen av dem alla: Guds.

På tal om annat, så kommer jag att ta en välbehövlig paus resten av veckan. Jag skriver en kommentar i början av nästa vecka. Ska bara hålla mig borta från datorn några dagar för att friska upp mig, och kommer tillbaks och rapporterar om vad som kan bli en profetiskt spännande månad.

Gud välsigne, er Broder Brian

Nyhetslänkar >> & >>