Profetiskt: Pastor Brian 6/2-11 VAD BETYDER DE?

<< Tillbaka

VAD JAG VET

VAD JAG INTE VET

MINA TANKAR

Låt oss först gå igenom det vi är osäkra på. Jag är inte säker på att alla dessa videoklipp är riktiga. De är intressanta, och får en att fundera, men är de verkliga? Det översta klippet skulle kunna vara ett ljus i natten utan någon djupare andlig orsak. Det SER ut som den fjärde Ryttaren, och om det nu är det, var är då de andra tre? Och skulle Gud visa Ryttarna på det här viset? Faktiskt, så passar ryttaren av den röda hästen, kaos, bättre in i sammanhanget än dödens ryttare, även om det har förekommit en del dödsfall. Det skulle kunna vara en demonisk andemakt.

De två klippen från Jerusalem är mer intressanta i mina ögon, på grund av att upp till tre olika personer har filmat det här ljusfenomenet vid två skilda tillfällen, en i december 2010, och den andra i januari 2011. Var klippet från Jerusalem, dagtid, en fågel, eller är det samma ljussken som i det nattliga klippet? Den nattliga företeelsen var det mer än en som filmade, vilket gör det mer trovärdigt. Om fler människor ser ett underligt ljussken, så blir det mer trovärdigt, så klippet från Jerusalem nattetid verkar i mina ögon vara mer trovärdigt än de andra klippen. Hur det nu än är, så kanske vi får en klarare uppfattning under kommande dagar.

För det andra, låt oss gå igenom de saker vi faktiskt vet. Jesus varnar för att det i de sista dagarna ska komma stor villfarelse, så vi måste alltid test allt med Skriften. Jesus varnade ju till och med för att Satan skulle komma att fejka Jesu återkomst. Därför, när vi närmar oss den sista tiden, så kommer villfarelsen att bli mycket värre. Demoner kanske till och med kommer att bli synliga för blotta ögat. Det må vara demoner, troligen inte Satan själv, men vi måste ändå se på detta i ljuset av allt annat, även det som ännu inte har hänt, som Antikrists framträdande, de Två Vittnena, och så vidare. Om det är fejkat eller inte, är svårt att säga, men vi vet att Jesus varnade, att när ni ser allt detta hända, så lyft era ögon mot himmelen, för då är Han redo att komma, och mänsklighetens förlossning är nära.

Då världen nu reagerar med förundran över dessa videoklipp, låt oss inte glömma Kvartettens viktiga möte nu under veckoslutet. Jag kommer att rapportera så snart jag dechiffrerat nyheterna från lördagen och därefter. Jag förutser en skakig färd under de närmsta månaderna. Det kommer troligen att ploppa upp fler videoklipp än dem vi har sett, och vi kommer att fortsätta att dechiffrera sanning från fiktion, och försöka förstå världshändelserna så gott vi kan. Folk börjar få upp ögonen för vad som händer. Vi måste hålla sanningen i våra hjärtan, och låta vår röst vara en hoppets röst, och inte förtvivlans. Men tveka inte att säga sanningen även när det smärtar att göra det. Vårt budskap måste vara tydligt, om frälsning genom tro, inte på en filosofi, utan på en man, Jesus Kristus. Bilderna vi ser, allt jag kan säga är, vad betyder de? Om de är verkliga, så har vi kommit längre in i Hans kalender än vad många tror. Om det är demoner, så tyder det på att villfarelsen ökar, och om det är en fejk, så fortsätter livet. // Broder Brian

BIBELLÄNK

Matteus 24:3-8 När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: "Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?" 4 Jesus svarade dem: "Se till att ingen bedrar er. 5 Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall leda många vilse. 6 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Ty detta måste hända, men därmed har slutet ännu inte kommit. 7 Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. 8 Men allt detta är bara början på 'födslovåndorna'.

NYHETSLÄNKAR