Profetiskt: Pastor Brian 7/6 - 8/6 MER FÖR VARJE GÅNG

<< Tillbaka

UPPDATERING 8/6

UPPDATERING MINA TANKAR

Jag har följt med i nyheterna telefonledes. Jag bär många ’hattar’, och en av dem är, att jag hjälper min pappa på en gård med mjölkkor. Vi kommer att vara extremt upptagna med skörden under den kommande veckan. Ha tålamod! Jag kommer att uppdatera mer ordentligt om några dagar. Mina tankar löper fortfarande längs samma linje. Ekonomin fallerar, Israel står under press, och världshändelserna kommer samman just så som Gud har sagt att de ska. Villfarelsen har nått nya höjder, och världen är mogen för Jesu återkomst. Striden om Jerusalem har bara börjat. Det verkar inte bli några fler vilopauser. Vi lever i en påfrestande tid. Mer tankar kommer, när händelserna utvecklas, och vi om några dagar blir klara med skörden. Guds välsignelse. // Broder Brian

________________________________________________________________________________________

 

7/6

MINA TANKAR
Har ni märkt att varje gång palestinierna marscherar mot gränsen är det mer allvarligt? Palestinierna är brickor i ett mycket större spel. Jag tror att det särskilt är iranierna som puffar på dessa marscher för att testa Israels beslutsamhet. Jag har inga bevis på detta. Jag tror att araberna kollar hur länge israelerna tolererar dessa marscher. Detta i förberedelse för september, när araberna kommer att använda palestinierna för att försöka utrota judarna en sista gång. Skillnaden är att det nu mycket väl skulle kulle kunna vara dags för Kristus att komma tillbaka. I stället för att en nation går till Israels försvar, så kommer den Gamle av Dagar. Gud kommer till israels försvar.

Ja, det är bara några månader bort, men september kan bli en profetiskt mycket betydelsefull vändpunkt. Sommarstriden för Jerusalem började den 19 maj, då Obama uttryckte att Israel ska återgå till1967 års gränser. Denna strid för Jerusalem kan vara den strid som kommer att fortgå under de sista 1260 dagarna innan Kristus kommer åter. Vi är ännu inte där, men när ni ser Antikrist marschera in i Jerusalem, och utföra förödelsens styggelse, då är er förlossning väldigt nära, alldeles vid dörren.
// Broder Brian

NYHETSLÄNK
Israeliska försvarsstyrkor dödade enligt syriska medier 22 protesterande som försökte ta sig över gränsen från Syrien in i Israel under söndagens Naksa dags demonstrationer. Israels försvar uppgav inga officiella siffror. Israeliska arméofficerer befarar att palestinska flyktingar kommer att fortsätta försöken att ta sig över gränsen från Syrien, vilket kommer att binda upp ett stort antal trupper i Golanhöjderna. >>

EN FÖRSTA PRÄSTERLIG VÄLSIGNELSE PÅ TEMPELBERGET

MINA TANKAR

Jag vill tacka mina bröder på Born to Watch http://www.borntowatch.com/
för denna artikel. Jag åker snålskjuts på vad de säger genom att uttrycka att detta kan vara början till något större. I min förra kommentar nämnde jag att det verkar vara mycket sammanträffanden på gång. Att präster ber på tempelberget är en betydande seger för sionister, oavsett syftet. Förbereder Netanyahu för något större? Kanske ett offer på Tempelberget under hösthögtiderna? De stora högtiderna ligger enligt västerländska kalendrar på hösten. Detta är några av årets viktigaste dagar. Jag har till höger på hemsidan listat upp några av dessa helgdagar. Ännu ett sammanträffande? Netanyahu verkar vara på lite upprorshumör på senaste tiden. Kanske behöver han två judiska predikanter för att dra det ännu längre? Tiden får utvisa.
// Broder Brian

NYHETSLÄNK

Besökarna lade särskilt märke till det justa och trevliga bemötandet från polisen, såväl som säkerhetsåtgärderna de vidtagit för alla som önskade besöka Tempelberget denna dag. 

Utöver det nämnda, gav rabbi Yoel Elitzur en Torahlektion om tempelrelaterade ämnen, efter vilken deltagarna – återigen inklusive polismän – stod upp för reciterandet av välsignelsen.

Trots närheten till den muslimska Waqfpolisen och deras tydliga ilska, avlöpte besöket nästintill problemfritt. En israelisk polisman skrek ilsket och hotade de judiska besökarna, men den incidenten upphörde ganska snart. >>

________________________________________________________________________________